top of page

Οι Ταξιάρχες της Καρδιά μας

Updated: Jan 20, 2022


Μιχαήλ & Γαβριήλ

Η Μεγάλη Γιορτή των Αρχαγγέλων - Ταξιαρχών.

8-11-2020 Μεγάλη Μέρα! Μια μέρα μετά το 2ο Lockdown που έρχεται να μας θυμίσει ότι δεν είμαστε μόνοι. Ποτέ δεν ήμασταν, δεν είμαστε και δεν θα είμαστε μόνοι.

Είναι πάντα δίπλα μας, Ακοίμητοι Φρουροί!

Μιχαήλ & Γαβριήλ οι Φύλακες του Ιερού!

Είναι αυτοί που στέκουνε Δεξιά & Αριστερά και φυλάσσουν την Ιερή Πύλη - το Ιερό Πέρασμα στα Άγια των Αγίων μέσα μας! Ακοίμητοι Φρουροί, Προστάτες, Φροντιστές, Υποστηρικτές, Καθοδηγητές!

Είναι αυτοί που που είναι πάντα δίπλα μας, προσωπικοί μας βοηθοί, Πανέτοιμοι σε ότι τους χρειαστούμε, σε ότι τους ζητήσουμε.


Άναψε ένα κερί αφιερωμένο στην Χάρη τους, χαλάρωσε και άφησε την αναπνοή σου να σε οδηγήσει σιγά -σιγά στα βάθη του είναι σου - στον Ιερό Θεραπευτικό Κήπο της Καρδιά σου και πες ψιθυριστά με την Ιερή σου Φωνή:


" Άγιοι Ταξιάρχες, είμαι εδώ μπροστά σας, αδύναμος, φοβισμένος, απογοητευμένος και πολύ θυμωμένος με όλα αυτά που συμβαίνουν και για όλα αυτά που πιστεύω ότι μου επιβάλουν να κάνω.

Ζητώ από εσάς που είστε πάντα δίπλα μου, ακοίμητοι φρουροί και προστάτες μου να με βοηθήσετε και να με στηρίξετε τις στιγμές που χάνω την πίστη μου και εγκλωβίζομαι.

Μιχαήλ, βοήθησέ με να καθαρίσω και να θεραπεύσω, τον νου μου από κάθε φόβο που μου δημιουργεί ανασφάλεια ώστε να έχω πνευματική, ψυχική και σωματική υγεία! Δώσε μου Δύναμη και Σθένος για να μπορέσω να σταθώ όρθιος μπροστά σε κάθε πρόκληση που η ζωή φέρνει σε εμένα. Ενδυνάμωσε την Πίστη μέσα μου να μπορέσω να δω και να νιώσω την Αλήθεια, πίσω από αυτό που τα φυσικά μου μάτια βλέπουν και τα φυσικά μου αυτιά ακούν.

και εσύ Γαβριήλ Κομιστή της Αγάπης, οδήγησε τον νου μου σε ένα ήσυχο μέρος ώστε να μπορεί να ησυχάζει γιατί μόνο έτσι μπορεί να γαληνεύει ο συναισθηματικός μου κόσμος. Οδήγησέ με Γαβριήλ ώστε να βρω Γαλήνη, Ισορροπία και Αρμονία μέσα μου. Βοήθησέ με αυτούς τους δύσκολους και προκλητικούς καιρούς να μπορέσω να στραφώ μέσα μου ώστε να βρω τον σκοπό της ζωής μου, να βρω αυτό που μου φέρνει Χαρά, Αγαλλίαση, Ισορροπία, Αρμονία - Αυτό που κάνει την Ψυχή μου να Χαίρεται και να Τραγουδά!" Αμήν

Κάλεσε τον Μιχαήλ για Δύναμη & τον Γαβριήλ για Ισορροπία.

Είναι οι Δύο Πυλώνες που χρειαζόμαστε πάντα, αλλά ακόμη περισσότερο τώρα ....


Με αυτούς Δεξιά μας και Αριστερά μας δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι και ας ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ "Δεν είμαστε ποτέ μόνοι. Είναι πάντα δίπλα μας Ακοίμητοι Φρουροί"


Από Καρδιάς

Αγγελική

273 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page