top of page

Το Πνεύμα των Χριστουγέννων!

Updated: Jan 17, 2022

Ζήτα και θα Λάβεις!

Θυμήθηκες να γράψεις γράμμα στον Άγιο Βασίλη;

Αν όχι, μπορείς τώρα. Ποτέ δεν είναι αργά....

Μετακίνησε το νου, μέσα στην καρδούλα σου, στο βασίλειο της Ειρήνης, της Ευγνωμοσύνης, της Καλοσύνης, της Χαράς & της Αγάπης.

Σε εκείνο το Ιερό Μέρος όπου τα πάντα μπορεί να συμβούν και Ζήτα!

Γράψε ένα Γράμμα στην Αγάπη!

Ζήτα αυτό που η Ψυχούλα σου ποθεί να Λάβει & να Βιώσει την Νέα Χρόνιά - στην Νέα Ζωή που ξεκινά για σένα!

Ζήτα και Συν-Δημιούργησε με την Αγάπη την Νέα σου Πραγματικότητα.

Επίτρεψέ της να σου δείξει ποιος Αληθινά είσαι, πως θα ήθελες να είναι η ζωή σου από εδώ και εμπρός, πως θα ήθελες να σχετίζεσαι με τους δικούς ανθρώπους, τους φίλους σου, και γενικά με τους άλλους γύρω σου.

Ζήτα να σταματήσει αυτό το παραλήρημα του διαχωρισμού (οι μεν & οι δε, οι Βόρειοι & οι Νότιοι, και πόσες ακόμη αντιθέσεις & διαφωνίες), που περίτρανα ζούμε στις μέρες μας.

Ζήτα να Λάβεις την βοήθεια που χρειάζεσαι ώστε να ανοίξει διάπλατα η δική σου Καρδιά, γιατί μόνο έτσι θα βιώσεις αυτό που συνεχώς ψάχνεις "να Αγαπήσεις & να Αγαπηθείς". Αν δεν το έχεις βρει μέχρι τώρα είναι γιατί το έψαχνες σε λάθος μέρη!

Ζήτα τώρα που οι Ουρανοί είναι ολάνοιχτοι αυτές τις Άγιες Μέρες & το Άστρο της Βηθλεέμ, σου δείχνει που είναι "Αυτό το Κάτι Άλλο¨ το Νέο που ψάχνεις - αυτό που θα σου δώσει περίσσια Γαλήνη, Χαρά, Όμορφες & Ευτυχισμένες μέρες, γεμάτες Καλοσύνη & Συμπόνια.

Άσε το Φως του Άστρου της Βηθλεέμ να Οδηγήσει εσένα εκεί που Ψυχή σου λαχταρά να πας!!! Μόνο εκεί θα βρεις εσένα, αυτό το μέρος του εαυτού σου που συνεχώς ψάχνεις και δεν βρίσκεις!!!

Μην αφήνεις κανένα να σου πει ότι δεν υπάρχει ο Άγιος Βασίλης, όπως κάποτε κάνανε σε μένα και μου τσάκισαν τα μικρούλια μου τότε φτερά. Αν και σε εσένα έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο, Τώρα είναι και η δική σου στιγμή, όπως έγινε κάποτε σε εμένα, να πιστέψεις με όλη την δύναμη του είναι σου, ότι ο Άγιος Βασίλης - το Πνεύμα των Χριστουγέννων - η Αγάπη είναι πάντα εδώ για εσένα!!!

Ζήτα και θα Λάβεις!!!


από Καρδιάς

Αγγελική


107 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page