Ο Δρόμος της Αγάπης

& τα Αλχημικά Κλειδιά για την Αγάπη

για να ζω την ζωή με Χάρη! Χαρά! Χαλαρότητα!

Γαλήνη! Αφθονία! Υγεία! Πληρότητα!

Events site_edited.png

Ένα Πρακτικό Βιωματικό Εργαστήριο, Πνευματικής Εξέλιξης & Αυτογνωσίας, που θα μας οδηγήσει σιγά-σιγά να συντονιστούμε καλύτερα με την Ύψιστη Συχνότητα της Αγάπης. Αυτή που εγγενώς φέρουμε από πάντα μέσα μας. Αυτή που είναι η Αληθινή μας Ουσία.

 Ζούμε  στην Εποχή της Αγάπης. Όμως:

  • Πόσο καλά νοιώθουμε  αυτή την συχνότητα;

  • Πόσο καλά είμαστε συντονισμένοι  με αυτή;  

  • Είναι το κάθε τι που βιώνουμε με Αγάπη;

  • Κάθε μας πράξη, προς εμάς και προς τους άλλους, εμπεριέχει την Αγάπη;

Εξάλλου, στην εποχή που ζούμε, μας ζητείτε κάθε στιγμή  να αποφασίζουμε – επιλέγουμε πως θα κινηθούμε και που θα σταθούμε. Θα είμαστε με την Αγάπη, που θα μας οδηγήσει στην δύναμη, ή με τον φόβο, την ανασφάλεια, τα γιατί σε μένα… κι όπου με πάει;

 Που θα βαδίσουμε…

Μέσα από το Εργαστήρι της Αγάπης θα βαδίσουμε το δρόμο, που μας καλεί να αναγνωρίσουμε, να κατανοήσουμε και να αποδεχτούμε αρχικά τον εαυτό μας και στην συνέχεια την οικογένειά μας, τους φίλους, συγγενείς, συναδέλφους, γνωστούς, ………  κάθε πλάσμα που κατοικεί στον Πλανήτη μας.

 Τι θα μάθουμε…

Θα μάθουμε πώς να υπερβαίνουμε τα εμπόδια και τις τρικλοποδιές, που μας βάζει ο ίδιος μας ο εαυτός, το εγώ μας. Θα μάθουμε τρόπους να καθαρίζουμε και να θεραπεύουμε φόβους, ανασφάλειες, πικρίες, ανταγωνισμούς, δολοπλοκίες…. Κλπ. Θα  αλλάξουμε τις νοοτροπίες που είχαμε μέχρι τώρα και δεν μας άρεσαν, δεν μας οδήγησαν εκεί που θέλαμε πραγματικά,  με νέες καλύτερες, ποιο «συμφέρουσες».

 “Είναι η ώρα να γνωρίσουμε αληθινά την υπέροχη αυτή συχνότητα. Ν’ ανταμώσουμε την Αγάπη”

 Τι θα κάνουμε…

Θα ξεκινήσουμε ένα ταξίδι, στο οποίο δεν θα ήμαστε μόνοι μας. Με οδηγό την Αγάπη τον Δάσκαλο και τις Δασκάλες της Αγάπης,  συντροφιά και βοηθούς, τους Πνευματικούς μας Οδηγούς, Αγγέλους και  Αρχαγγέλους, θα βαδίζουμε με σοφία και δύναμη, χωρίς εμπόδια, ποια στο δρόμο μας,  για να ξαναθυμηθούμε την Ιερή,  γεμάτη γαλήνη, Διαδρομή, που μας οδηγεί στο Φως, στον Ανώτερό μας Εαυτό,  στην Φώτισή μας.

Στο Εργαστήρι της  Αγάπης, θα ξεκινάμε με καθαρισμό της Αύρας και άνοιγμα του Κέντρου της Καρδιάς, θα μπαίνουμε στο θέμα της κάθε ενότητας προς ανάλυση και κατανόηση,  στην συνέχεια διαλογισμός ανάλογης θεραπείας, και τέλος επίσκεψη στο σπίτι της Αγάπης, για να παραλάβουμε το κλειδί που θα μας οδηγήσει σε βαθύτερη πλέον, κατανόηση  του θέματος της ενότητας.

Η ψυχή μας,  μόνο σε αυτή την δόνηση, «την Δόνηση της Αγάπης»  είναι καλά, χαρούμενη κι ευτυχισμένη.

Αν λοιπόν νιώσετε το κάλεσμα, σαν ένα σκίρτημα μέσα στην ψυχούλα σας, τότε δηλώστε συμμετοχή!  

Οι συναντήσεις της ομάδας στις Σέρρες  πραγματοποιούνται κάθε μήνα, την 1η Κυριακή του μήνα  5:00 - 9:00 μμ

Ξεκινάμε την Κυριακή 7 Απριλίου, 5:00μμ

Οι συναντήσεις της ομάδας στο Ηράκλειο πραγματοποιούνται Δευτέρα κάθε 15 ημέρες 7:30-9:30 μμ

Ξεκινάμε την Δευτέρα  15 Απριλίου, 7:30μμ

Συντονίζει η Αγγελική Βασιλοπούλου

Δηλώσεις συμμετοχής στο 2810 528691 & 6956 203122, ή στο Email: anoigmata.zois@gmail.com