top of page

Νέα Χρονιά - Νέα Ευκαιρία * δεύτερο μέρος

Updated: Mar 4, 2022

Νέα Χρονιά - Καλή Νέα Χρονιά!

2η μέρα του Νέου Χρόνου. και είμαι έτοιμη να μιλήσω για τα συναισθήματα.

Μη μου πείτε ό,τι δεν έχετε κουκουλώσει, δεν έχετε θάψει βαθιά, δεν έχετε βάλει πανέμορφα περιτυλίγματα και δεν τα έχετε παρουσιάσει έτσι όπως κάθε φορά σας βόλευε;

Ρωτάω γιατί εγώ το έχω κάνει πάρα πολλές φορές στο παρελθόν!


Αυτή όμως την την Νέα Χρονιά είπα να αρπάξω την Νέα Ευκαιρία που μου δίνει και να μην κουκουλώσω - περιτυλίξω ξανά κανένα συναίσθημα.


Σας καταλαβαίνω όταν μου λέτε:

Αγγελική, είναι πολύ δύσκολο να σταθώ απέναντι στον πατέρα μου, στην μάνα μου, στον εργοδότη μου, κλπ και να πω και να εκφράσω τα συναισθήματα που μου προκαλεί: η συμπεριφορά του, η αδιαφορία του, η υπερπροστασία του, κλπ. Φοβάμαι... πως θα το δει, πως θα το πάρει, πως θα αντιδράσει. Φοβάμαι μήπως τον πληγώσω, τον απομακρύνω ή ακόμη πιο λαμπερό περιτύλιγμα.. δεν θα πέσω στο επίπεδό του....κλπ.

Και ξέρετε γιατί σας καταλαβαίνω, γιατί έχω κάνει πολλές φορές τα ίδια πράγματα, τις ίδιες σκέψεις. Όλο αυτό δουλεύει μέσα μας, καλλιεργεί μία αίσθηση, όπως: δεν μπορώ, δεν αξίζω, δεν είμαι ετοιμόλογος, με έπιασε εξαπίνης, δεν το περίμενα, αυτό μου αξίζει... κλπ


Είπα λοιπόν στον εαυτό μου ότι:

Αυτή την Χρονιά, το 2022 τέρμα όλες αυτές οι δικαιολογίες - τα περιτυλίγματα! Θα στέκομαι μπροστά σε οποιαδήποτε κατάσταση, στον οποιοδήποτε και θα εκφράζω την αλήθεια μου - αυτό που εκείνη την στιγμή ένοιωσα ή που τόσο καιρό κρατούσα μέσα και δεν το άφηνα να δει το φως του Ήλιου! Θέλω να ζήσω Ελεύθερη!!!

Ο Νίκος Καζαντζάκης το είπε και το έπραξε προ πολλού.. "Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβούμαι τίποτα, είμαι λέφτερος" 2022 η δική μου σειρά να το κάνω Πράξη.

Τέλος, δεν θα ξανασκύψω το κεφάλι, δεν θα φύγω χωρίς να σταθώ να το αντιμετωπίσω, δεν θα συρρικνωθώ, δεν θα φοβηθώ κλπ.

Θα εκφράζομαι, θα στέκομαι και θα αντιμετωπίζω κάθε περίπτωση, θα λέω την αλήθεια μου! Το οφείλω στον εαυτό μου, αν θέλω να πιστεύω ότι με σέβομαι, με εκτιμάω, ότι πιστεύω σε μένα και στην καθοδήγηση μου και με αγαπάω αληθινά!

Μου άρεσε πολύ αυτή η κουβεντούλα με τον εαυτό μου και οι Νέες Αποφάσεις μου για την Νέα Χρονιά!

Η Βοήθεια, η Υποστήριξη και η Καθοδήγηση των Πνευματικών μου Οδηγών και των Αγγέλων μου είναι πολύ μεγάλη.

Μπορείς και εσύ να το κάνεις. Και μην ξεχνάς, όταν ζητάς βοήθεια, σου την δίνουν απλόχερα!


ΥΓ. Και το πιο σημαντικό... η κουβεντούλα έγινε την 2η μέρα του καινούριου χρόνου αλλά μέχρι σήμερα που το ανεβάζω ήθελα να δω τι θα κάνω πράξη....

Το πιο σημαντικό! Γιατί αλλιώς είναι λόγια του αέρα!!!

Ναι λοιπόν, ό,τι κρυμμένα συναισθήματα βρήκα βαθιά μέσα μου, καλώς περιτυλιγμένα και καμουφλαρισμένα, με ειδικές θεραπευτικές συνεδρίες τα ξε-φοβήθηκα και τα έφερα στην επιφάνεια - στο φως.

Είμαι περήφανη που φροντίζω και αυτό το κομμάτι του εαυτού μου το Συναισθηματικό και κάνω πράξη αυτό που επέλεξα για την Νέα Χρονιά - Νέα Ευκαιρία!!!


Οι Αλήθειες μου

Αγγελική


50 views0 comments
bottom of page