"Το δικό σου Στήριγμα" 

Εργαστήρια 2022 (14).png

Από πάντα ο άνθρωπος  ένιωθε την ανάγκη ν' ακουμπήσει κάπου, να στηριχτεί και να ξαποστάσει, από όλα όσα έρχονται στην ζωή του, που άλλοτε με δυσκολία τα αντέχει και άλλοτε νιώθει τόσο αδύναμος που αναζητά κάποιον πιο δυνατό από τον ίδιο για να συμβουλευτεί, να στηριχτεί, να ακουμπήσει, να νιώσει ασφαλής....
Που θα μπορούσε κάποιος να βρει το αποκούμπι του; Να νιώσει περισσότερη ασφάλεια; Στήριξη; Καθοδήγηση; ...
Μόνο εκεί που όπου η Αγάπη είναι χωρίς όρους & όρια, όπου υπάρχει ειρήνη & πληρότητα, όπου τα πάντα είναι αμετάβλητα, Μόνο εκεί όπου υπάρχει Σοφία & η γνώση του δικού σου Ύψιστου Καλού ...
Η Σύνδεση & η Επαφή του μας ενδυναμώνει και μας οδηγεί σε ορθές αποφάσεις και λύσεις στα καθημερινά μας προβλήματα.
Είναι το στήριγμα μας στις μεγάλες, πολύ καίριες και σημαντικές μας αποφάσεις.
Αναγνωρίζουμε και νιώθουμε στα βάθη του είναι μας τις ποιότητες και τις ιδιότητες του δικού μας Στηρίγματος καθώς και τους τρόπους που μας βοηθά να ζήσουμε μία χαρούμενη, γαλήνια και ευτυχισμένη ζωή.
Η συνεχής  επαφή μαζί του, μας Ενδυναμώνει, μας κάνει να νιώθουμε Ασφάλεια. Μας οδηγεί στο να κτίσουμε την Πίστη και την Εμπιστοσύνη ώστε να μπορούμε να έχουμε Υγεία, Αφθονία & Υπέροχες Σχέσεις στην ζωή μας. Μας οδηγεί στο να κάνουμε Νέα Ανοίγματα στην καριέρα μας, μέσα από Νέες  Δημιουργικές Ιδέες - Εμπνεύσεις. 
Είναι ο τρόπος να ζω την κάθε μέρα ειρηνικά και με χαρά. 

Εργαστήρια 2022 (13).png
Ο Φύλακας Άγγελος

Σύνδεση & Επαφή​​

Φύλακας Άγγελος, ένα ισχυρό μέρος του αγγελικού βασιλείου. 

Καθώς και ένα μεγάλο Στήριγμα για τον άνθρωπο!!!

Όταν ανακαλύψεις την ψυχική σου σύνδεση με τον φύλακα άγγελό σου, θα πιστέψεις στον εαυτό σου και θ' αυξηθεί η εσωτερική σου σιγουριά  για να κινηθείς προς την ολοκλήρωση του σκοπού σου  με χάρη, ευκολία και βεβαιότητα.  

Ο Φύλακας Άγγελός σου, είναι πάντα μαζί σου, ακοίμητος φρουρός. Δεν έρχεσαι  μόνος σου στην Γη,  είναι αυτός που σε συνοδεύει !

Σε αυτό το Σεμινάριο μπορείς να κάνεις επαφή μαζί του και να συνδεθείς με το βασίλειό του. Θα μάθεις  να παίρνεις μηνύματα, θα αναγνωρίζεις την ενέργειά του και τι θέλει να σου μεταφέρει. Θ’ ακούσεις  το όνομά του. Θα νιώσεις πως είναι να Στηρίζεσαι για πολλά θέματα πάνω του!

Εργαστήρια 2022 (16).png
Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ

Σύνδεση & Επαφή​​

Ο Αρχάγγελος  της  Δύναμης, της Πίστη, της Προστασία, της Πο-ρείας της Ζωής σου, της Απελευθέρωσής από τους φόβου σου.

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ είναι η ποιότητα της θεϊκής ενέργειας που λειτουργεί ως Φλόγα Κουράγιου και Θάρρους, ως ανακινητής της πίστης και της αποφασιστικότητας, ως πρωτεργάτης του δυναμισμού μας.

Εάν αναρωτιέστε που βρήκατε την δύναμη να σηκωθείτε τις φορές που φαινόταν να έχετε λυγίσει κάτω από αντίξοες συνθήκες ή τις φορές που νιώθατε ότι δεν είχατε ούτε ένα κόκκο δύναμης, να ξέρετε ότι είναι η φλόγα της ενέργειάς του που σας πυροδότησε με σθένος και δύναμη, ώστε ν’ ανασηκωθείτε, ν’ ανασυνταχθείτε και να σταθείτε αποφασιστικά και με δυναμισμό.

Το  Στήριγμα στο οποίο μπορείς να παραδώσεις όλα όσα τώρα σε βαραίνουν και δεν σε αφήνουν να απολαύσεις την κάθε μέρα σου!!!

Εργαστήρια 2022 (15).png
Εργαστήρια 2022 (20).png
Εργαστήρια 2022 (18).png