top of page

"Το δικό σου Στήριγμα" 

Εργαστήρια 2022 (14).png

Από πάντα ο άνθρωπος  ένιωθε την ανάγκη ν' ακουμπήσει κάπου, να στηριχτεί και να ξαποστάσει, από όλα όσα έρχονται στην ζωή του, που άλλοτε με δυσκολία τα αντέχει και άλλοτε νιώθει τόσο αδύναμος που αναζητά κάποιον πιο δυνατό από τον ίδιο για να συμβουλευτεί, να στηριχτεί, να ακουμπήσει, να νιώσει ασφαλής....
Που θα μπορούσε κάποιος να βρει το αποκούμπι του; Να νιώσει περισσότερη ασφάλεια; Στήριξη; Καθοδήγηση; ...
Μόνο εκεί που όπου η Αγάπη είναι χωρίς όρους & όρια, όπου υπάρχει ειρήνη & πληρότητα, όπου τα πάντα είναι αμετάβλητα, Μόνο εκεί όπου υπάρχει Σοφία & η γνώση του δικού σου Ύψιστου Καλού ...
Η Σύνδεση & η Επαφή του μας ενδυναμώνει και μας οδηγεί σε ορθές αποφάσεις και λύσεις στα καθημερινά μας προβλήματα.
Είναι το στήριγμα μας στις μεγάλες, πολύ καίριες και σημαντικές μας αποφάσεις.
Αναγνωρίζουμε και νιώθουμε στα βάθη του είναι μας τις ποιότητες και τις ιδιότητες του δικού μας Στηρίγματος καθώς και τους τρόπους που μας βοηθά να ζήσουμε μία χαρούμενη, γαλήνια και ευτυχισμένη ζωή.
Η συνεχής  επαφή μαζί του, μας Ενδυναμώνει, μας κάνει να νιώθουμε Ασφάλεια. Μας οδηγεί στο να κτίσουμε την Πίστη και την Εμπιστοσύνη ώστε να μπορούμε να έχουμε Υγεία, Αφθονία & Υπέροχες Σχέσεις στην ζωή μας. Μας οδηγεί στο να κάνουμε Νέα Ανοίγματα στην καριέρα μας, μέσα από Νέες  Δημιουργικές Ιδέες - Εμπνεύσεις. 
Είναι ο τρόπος να ζω την κάθε μέρα ειρηνικά και με χαρά. 

Εργαστήρια 2022 (13).png
Ο Φύλακας Άγγελος

Σύνδεση & Επαφή​​

Φύλακας Άγγελος, ένα ισχυρό μέρος του αγγελικού βασιλείου. 

Καθώς και ένα μεγάλο Στήριγμα για τον άνθρωπο!!!

Όταν ανακαλύψεις την ψυχική σου σύνδεση με τον φύλακα άγγελό σου, θα πιστέψεις στον εαυτό σου και θ' αυξηθεί η εσωτερική σου σιγουριά  για να κινηθείς προς την ολοκλήρωση του σκοπού σου  με χάρη, ευκολία και βεβαιότητα.  

Ο Φύλακας Άγγελός σου, είναι πάντα μαζί σου, ακοίμητος φρουρός. Δεν έρχεσαι  μόνος σου στην Γη,  είναι αυτός που σε συνοδεύει !

Σε αυτό το Σεμινάριο μπορείς να κάνεις επαφή μαζί του και να συνδεθείς με το βασίλειό του. Θα μάθεις  να παίρνεις μηνύματα, θα αναγνωρίζεις την ενέργειά του και τι θέλει να σου μεταφέρει. Θ’ ακούσεις  το όνομά του. Θα νιώσεις πως είναι να Στηρίζεσαι για πολλά θέματα πάνω του!

Εργαστήρια 2022 (16).png
Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ

Σύνδεση & Επαφή​​

Ο Αρχάγγελος  της  Δύναμης, της Πίστη, της Προστασία, της Πο-ρείας της Ζωής σου, της Απελευθέρωσής από τους φόβου σου.

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ είναι η ποιότητα της θεϊκής ενέργειας που λειτουργεί ως Φλόγα Κουράγιου και Θάρρους, ως ανακινητής της πίστης και της αποφασιστικότητας, ως πρωτεργάτης του δυναμισμού μας.

Εάν αναρωτιέστε που βρήκατε την δύναμη να σηκωθείτε τις φορές που φαινόταν να έχετε λυγίσει κάτω από αντίξοες συνθήκες ή τις φορές που νιώθατε ότι δεν είχατε ούτε ένα κόκκο δύναμης, να ξέρετε ότι είναι η φλόγα της ενέργειάς του που σας πυροδότησε με σθένος και δύναμη, ώστε ν’ ανασηκωθείτε, ν’ ανασυνταχθείτε και να σταθείτε αποφασιστικά και με δυναμισμό.

Το  Στήριγμα στο οποίο μπορείς να παραδώσεις όλα όσα τώρα σε βαραίνουν και δεν σε αφήνουν να απολαύσεις την κάθε μέρα σου!!!

Εργαστήρια 2022 (15).png
Ο Ανώτερος Εαυτός

Σύνδεση & Επαφή​​

Ο Ανώτερος - ο Ιερός - ο Αληθινός Εαυτός.

Ποιος είναι ο Ανώτερος Εαυτός σου; Που βρίσκεται; Πως μπορείς να συνδέεσαι  και να επικοινωνείς μαζί του; 

Είναι η ώρα να Συνδεθείς και να κάνεις Επαφή μαζί του!

Είναι αυτός που είναι πάντα μαζί σου και σε καθοδηγεί, ασχέτως αν εσύ  τον ακούς σπανίως και νομίζεις ότι η πληροφορία - η φλασιά, ήρθε τυχαία από το πουθενά.

Όταν αρχίσεις και  σχετίζεσαι  μαζί του,  θα έχεις καθοδήγηση και όση βοήθεια χρειάζεσαι  για να αντιμετωπίζεις ό,τι προκύπτει καθημερινά.

Θα μάθεις τον τρόπο, να συνδέεσαι και να  επικοινωνείς μαζί του ώστε να παίρνεις  καθημερινά καθοδήγηση, και βοήθεια σε όλα όσα κάνεις, και για οτιδήποτε  απασχολεί εσένα και τους αγαπημένους σου!

Το Στήριγμα που είναι πάντα εδώ για σένα! Είναι ένα με εσένα!!!

Εργαστήρια 2022 (20).png
Η Παναγία

Σύνδεση & Επαφή​​

Μαρία, η Βασίλισσα των Ουρανών, Κυρία των Αρχαγγέλων

Είναι η στιγμή να συνδεθείς και να αισθανθείς την απέραντη γαλήνη, δύναμη, φροντίδα  και  υποστήριξη, κάνοντας επαφή με τον κόσμο της πιο τρυφερής αγκαλιάς ... της πιο βαθιάς θεραπευτικής ενέργειας του Πεδίου της πολυαγαπημένης σου Μητέρας...

Είναι η ώρα να γνωρίσεις τη σοφία της θηλυκής ενέργειας, τη δύναμη της φύσης και την ισχύ της Μήτρας που δίνει ζωή και θεραπεία.

Μέσα από το Πανάγιο Πεδίο της Μαρίας θα λάβουμε και θα δώσουμε μηνύματα που θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε κάποιες πτυχές μας καλύτερα ...

Αιώνες τώρα, παντού σε όλο τον κόσμο, η Ευλογημένη Μαρία, η Κυρά, εμφανίζεται σε ανθρώπους κάθε φυλής, δίνοντάς τους θεϊκά μηνύματα και θαυματουργές θεραπείες,  

Το Στήριγμα - Αγκαλιά - η Μητέρα που είναι πάντα εδώ για σένα! 

Εργαστήρια 2022 (18).png
Ο Ιησούς Χριστός

Σύνδεση & Επαφή​​

Ιησούς Χριστός, Οδηγός  & Δάσκαλος  της Αλήθειας & της Αγάπης 

Είναι το  Στήριγμα που εναποθέτεις τα πάντα και ελπίζεις για το Θαύμα.

1. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη βοήθειας για την είσοδο στον  Παράδεισο γιατί εσύ δεν έφυγες ποτέ. Όμως υπάρχει ανάγκη για βοήθεια  πέρα από τον εαυτό σου καθώς είσαι περικυκλωμένος από εσφαλμένες πε­ποιθήσεις για την Ταυτότητά σου, την οποία μόνον ο Θεός εδραίωσε στην πραγματικότητα. Σου δίνονται βοηθοί με πολλές μορφές, παρότι επί του βωμού αυτοί είναι ένας. Πέρα από κάθε έναν υπάρχει μία Σκέψη του Θεού, και αυτό δεν θ’ αλλάξει ποτέ. Όμως αυτοί έχουν πολλά ονόματα τα οποία διαφέρουν ανά εποχή, γιατί ο χρόνος χρειάζεται σύμ­βολα, αφού είναι μη-πραγματικός αφ’ εαυτού του.

Το ονόματά τους είναι λεγεώνα, αλλά δεν θα προχωρήσουμε πέρα από τα ονόματα που αυτό το Μάθημα χρησιμοποιεί. Ο Θεός δεν βοηθά, επειδή Αυτός δεν γνωρίζει καμία ανάγκη. Όμως δημιουργεί όλους τούς Βοηθούς του Υιού του για όσο αυτός πιστεύει ότι οι φαντασιώσεις του είναι αληθινές. Ευ­χαρίστησε τον Θεό για αυτούς γιατί αυτοί θα σε οδηγήσουν στην εστία.

2.  Το όνομα του Ιησού είναι το όνομα ενός που ήταν άνθρωπος αλλά είδε το πρόσωπο του Χριστού σε όλους τους αδελφούς του και ενθυμήθηκε τον Θεό. Οπότε αυτός ταυτίστηκε με τον Χριστό, όχι πλέον ως άνθρωπος, αλλά ένα με τον Θεό. Ο άνθρωπος ήταν μία ψευδαίσθηση, γιατί φάνηκε να είναι ένα ξεχωριστό πλάσμα, που βάδιζε από μόνος, μέσα σ’ ένα σώμα που φαινόταν να κρατά τον εαυτό του από τον Εαυτό του, όπως όλες οι ψευδαισθήσεις κάνουν. Όμως ποιος μπορεί να σώσει εάν δεν δει τις ψευδαισθήσεις και μετά τις ταυτοποιήσει ως αυτό που είναι; Ο Ιησούς παραμένει ένας Σωτήρας επειδή είδε το εσφαλμένο χωρίς να το αποδεχτεί ως αληθινό. Και ο Χριστός χρειαζόταν την μορφή του ώστε Αυτός να μπορεί να εμφανιστεί στους ανθρώπους και να τους σώσει από τις δικές τους ψευδαισθήσεις.

3.  Στην πλήρη ταύτισή του με τον Χριστό — ο τέλειος Υιός του Θεού, η μία δημιουργία Του και ευτυχία Του, για πάντα όμοιος μ’ Εαυτόν και ένα μ’ Αυτόν — ο Ιησούς έγινε όλα όσα εσύ είσαι, έδειξε την οδό για να τον ακολουθήσεις. Σε οδηγεί πίσω στον Θεό επειδή είδε την οδό μπροστά του, και την ακολούθησε. Έκανε μία σαφή διάκριση, που ακόμα είναι δυσδιάκριτη για σένα, ανάμεσα στο εσφαλμένο και στο αληθινό. Σου πρόσφερε την τελική απόδειξη ότι είναι αδύνατον να σκοτώσεις τον Υιό του Θεού ούτε μπορεί η ζωή του με κανένα τρόπο να μεταβληθεί από την αμαρτία και το κακό, την μοχθηρία, τον φόβο ή τον θάνατο.

4.  Και επομένως όλες οι αμαρτίες σου έχουν συγχωρεθεί επειδή δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα απολύτως. Και έτσι αυτές ήταν μόνο όνειρα. Εγέρσου μαζί μ’ αυτόν που σου το έδειξε αυτό, επειδή το οφείλεις σ’ αυτόν που μοιράστηκε τα όνειρά σου ώστε να μπορέσουν ν' απαλειφτούν.

Και τα μοιράζεται ακόμα, για να είναι ως ένα μαζί σου.

5. Είναι αυτός ο Χριστός; Ω ναι, μαζί με εσένα. Η σύντομη ζωή του στη γη ήταν αρκετή για να διδάξει το παντοδύναμο μάθημα που έμαθε για όλους σας. Θα παραμείνει μαζί σου για να σε οδηγήσει από την κόλαση που έφτιαξες στον Θεό. Και όταν θα συνενώσεις την βούλησή  σου με την δική του, η όρασή σου θα είναι η θέασή του, γιατί τα μάτια του Χριστού μοιράζονται. Το να βαδίζεις μαζί του είναι τόσο φυσικό όσο το να περπατάς μ’ έναν αδελφό τον οποίο γνώριζες από τότε που γεννήθηκες, γιατί έτσι πραγματικά αυτός είναι. Κάποια πικρά είδωλα έχουν φτιαχτεί από αυτόν που θα ήθελε να είναι αδελφός μόνο του κόσμου. Συγχώρεσέ του τις ψευδαισθήσεις σου, και κοίτα πόσο αγαπητός αδελφός θα ήταν για σένα. Γιατί αυτός θ’ αναπαύσει τον νου σου επιτέλους και θα τον μεταφέρει μαζί του προς τον Θεό σου.

6. Είναι αυτός ο μόνος Βοηθός του Θεού; Όχι, βέβαια. Γιατί ο Χριστός παίρνει πολλές μορφές με διαφορετικά ονόματα μέχρι η ενιαιότητά τους να μπορεί ν’ αναγνωριστεί. "Όμως ο Ιησούς είναι - για σένα ο κομιστής του μοναδικού μηνύματος του Χριστού για την. Αγάπη του Θεού. Δεν χρειάζεσαι κανένα άλλο. Είναι δυνατόν να διαβάσεις τα λόγια του και να ωφεληθείς απ’ αυτά χωρίς να τον δεχτείς στην ζωή σου. Όμως, θα σε βοηθούσε λίγο περισσότερο εάν μοιραζόσουν τους πόνους και τις χαρές σου μαζί του, και τ'  άφηνες αμφότερα για να βρεις την ειρήνη του Θεού. Εντούτοις το μάθημά του πιο πολύ απ’ όλα είναι που θα ήθελε εσύ να μάθεις και αυτό είναι το εξής: 

"Δεν υπάρχει κανένας  θάνατος επειδή ο Υιός του Θεού είναι καθ’ ομοίωση του Πατέρα του, Τίποτα απ’ όσα μπορείς να κάνεις δεν μπορεί ν’ αλλάξει “Ξέχασε τα όνειρά σου για αμαρτία και ενοχή, και έλα μαζί μου να μοιραστείς την ανάσταση του Υιού του Θεού. Και φέρε μαζί όλους εκείνους τους οποίους Αυτός έστειλε σε σένα να φροντίσεις όπως εγώ φροντίζω εσένα".       

                                                                                                                                                                          Πηγή: " Ένα Μάθημα στα Θαύματα"   Ιησούς - Χριστός       

bottom of page