top of page

Ο Δρόμος της Αγάπης

& τα Αλχημικά Κλειδιά για την Αγάπη

για να ζω την ζωή με Χάρη! Χαρά! Χαλαρότητα!

Γαλήνη! Αφθονία! Υγεία! Πληρότητα!

Site Κυλιόμενο (1).png

Ένα ΝΕΟ Πρακτικό Βιωματικό Σεμινάριο (3ο στην σειρά, με θέμα την Αγάπη & τις Σχέσεις Αγάπης). 

Σεμινάριο Πνευματικής Εξέλιξης & Αυτογνωσίας, που θα μας οδηγήσει σιγά-σιγά να συντονιστούμε καλύτερα με την Ύψιστη Συχνότητα της Αγάπης. Αυτή που εγγενώς φέρουμε από πάντα μέσα μας. Αυτή που είναι η Αληθινή μας Ουσία.

Η βιωματική εμπειρία και η γνώση θα φέρει στον καθένα μας μια βαθιά διεύρυνση της οπτική μας για τη ζωή και θα μας βοηθήσει να ανοίξουμε την καρδιά και τον νου μας σε μια νέα πραγματικότητα που αφορά  την σχέση με τον εαυτό μας, τις σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω μας, την σχέση μας με την γαία  - τον πλανήτη μας καθώς και την σχέση μας με κάθε ον που ζει στον πλανήτη.

 Ζούμε  στην Εποχή της Αγάπης. Όμως:

  • Πόσο καλά νοιώθουμε  αυτή την συχνότητα;

  • Πόσο καλά είμαστε συντονισμένοι  με αυτή;  

  • Είναι το κάθε τι που βιώνουμε με Αγάπη;

  • Κάθε μας πράξη, προς εμάς και προς τους άλλους, εμπεριέχει την Αγάπη;

Εξάλλου, στην εποχή που ζούμε, μας ζητείτε κάθε στιγμή  να αποφασίζουμε – επιλέγουμε πως θα κινηθούμε και που θα σταθούμε. Θα είμαστε με την Αγάπη, που θα μας οδηγήσει στην δύναμη, ή με τον φόβο, την ανασφάλεια, τα γιατί σε μένα… κι όπου με πάει;

 Που θα βαδίσουμε…

Μέσα από το Εργαστήρι της Αγάπης θα βαδίσουμε το δρόμο, που μας καλεί να αναγνωρίσουμε, να κατανοήσουμε και να αποδεχτούμε αρχικά τον εαυτό μας και στην συνέχεια την οικογένειά μας, τους φίλους, συγγενείς, συναδέλφους, γνωστούς, ………  κάθε πλάσμα που κατοικεί στον Πλανήτη μας.

 Τι θα μάθουμε…

Θα μάθουμε πώς να υπερβαίνουμε τα εμπόδια και τις τρικλοποδιές, που μας βάζει ο ίδιος μας ο εαυτός, το εγώ μας. Θα μάθουμε τρόπους να καθαρίζουμε και να θεραπεύουμε φόβους, ανασφάλειες, πικρίες, ανταγωνισμούς, δολοπλοκίες…. Κλπ. Θα  αλλάξουμε τις νοοτροπίες που είχαμε μέχρι τώρα και δεν μας άρεσαν, δεν μας οδήγησαν εκεί που θέλαμε πραγματικά,  με νέες καλύτερες, ποιο «συμφέρουσες».

Τι θα αποκομίσουμε …

Το σεμινάριο «Ο Δρόμο της Αγάπης & τα Αλχημικά Κλειδιά για την Αγάπη» αφορά κάθε άνθρωπο που νιώθει την καρδιά του να πάλλεται από αγάπη για την ανθρωπότητα και την γαία, αφορά κάθε άνθρωπο που ποθεί αγνά και με ανιδιοτέλεια να υπηρετήσει το σύνολο και τις ψυχές. Αφορά τον κάθε ένα από εμάς που θέλει να εκδηλώσει τον Ανθρώπινο Άγγελο που ζει μέσα του!!!

 “Είναι η ώρα να γνωρίσουμε αληθινά την υπέροχη αυτή συχνότητα.

Ν’ ανταμώσουμε την Αγάπη & τον Ανθρώπινο Άγγελο που ο καθένας κρύβει μέσα του”

 Τι θα κάνουμε…

Θα ξεκινήσουμε ένα ταξίδι, στο οποίο δεν θα ήμαστε μόνοι μας. Με οδηγό την Αγάπη τον Δάσκαλο και τις Δασκάλες της Αγάπης,  συντροφιά και βοηθούς, τους Πνευματικούς μας Οδηγούς, Αγγέλους και  Αρχαγγέλους, θα βαδίζουμε με σοφία και δύναμη, χωρίς εμπόδια, ποια στο δρόμο μας,  για να ξαναθυμηθούμε την Ιερή,  γεμάτη γαλήνη, Διαδρομή, που μας οδηγεί στο Φως, στον Ανώτερό μας Εαυτό,  στην Φώτισή μας.

Στο Εργαστήρι της  Αγάπης, θα ξεκινάμε με καθαρισμό της Αύρας και άνοιγμα του Κέντρου της Καρδιάς, θα μπαίνουμε στο θέμα της κάθε ενότητας προς ανάλυση και κατανόηση,  στην συνέχεια διαλογισμός ανάλογης θεραπείας, και τέλος επίσκεψη στο σπίτι της Αγάπης, για να παραλάβουμε το κλειδί που θα μας οδηγήσει σε βαθύτερη πλέον, κατανόηση  του θέματος της ενότητας.

Η ψυχή μας,  μόνο σε αυτή την δόνηση, «την Δόνηση της Αγάπης»  είναι καλά, χαρούμενη κι ευτυχισμένη.

Αν λοιπόν νιώσετε το κάλεσμα, σαν ένα σκίρτημα μέσα στην ψυχούλα σας, τότε δηλώστε συμμετοχή!  

Οι συναντήσεις της ομάδας στο Ηράκλειο & Διαδικτυακά θα πραγματοποιούνται Τετάρτη κάθε 15 ημέρες 7:30-9:30 μμ

Ξεκινάμε με ανοιχτή Ομιλία την Τετάρτη  19 Ιανουαρίου, 7:30μμ

Το εργαστήριο θα ξεκινήσει στις 9 Φεβρουαρίου

Δηλώσεις συμμετοχής στο 2810 528691 & 6956 203122, ή στο Email: anoigmata.zois@gmail.com

 

bottom of page