top of page

Από το Πνεύμα στην Βιολογία

 Ο Κύκλος της Ζωής σου, ως Πνεύμα σε Βιολογία

Διδασκαλίες από την 5η Διάσταση

Site Κυλιόμενο (6).png

Γεννιέσαι, αρχίζεις και μεγαλώνεις σύμφωνα μα τα πρότυπα της οικογένειας, της χώρας, της φυλής σου. Έχεις ξεχάσει ότι είσαι ψυχή – πνεύμα και έρχεσαι μέσα σε σώμα για την εμπειρία. Ζεις στην άγνοια αυτού που αληθινά είσαι. Νιώθεις πολλές φορές μόνος, απροστάτευτος και χωρίς βοήθεια, μπροστά σε κάθε δυσκολία - πρόκληση που έρχεται στην ζωή σου. Είναι η ώρα να δεις.

11 Ενότητες που θα σε οδηγήσουν να γνωρίσεις πρώτα απ’ όλα εσένα. Να δεις όλα αυτά που συμβαίνουν στην ζωή σου από μια άλλη πλευρά, την πλευρά της Αγάπης και της Εμπιστοσύνης σε αυτό που αληθινά είσαι κι όχι μέσα από τον φόβο, την ανασφάλεια και τον διαχωρισμό. Ήρθε η ώρα να αναγνωρίσεις την αληθινή σου ουσία, να ανακτήσεις το δυναμικό σου και να πάρεις επιτέλους τα ηνία της ζωής σου στα χέρια σου για να την οδηγήσεις εσύ, ως πνευματικό ον, όπου θες κι όχι εκεί που σε οδηγούν οι φόβοι σου, οι ανασφάλειές σου, οι προσδοκίες σου, οι συνθήκες και οι καταστάσεις που αντιμετωπίζεις στην ζωή.
Θα μάθεις και θα νοιώσεις ότι από την στιγμή που γεννιέσαι δεν είσαι ποτέ μόνος. Η Αγάπη με διαφορετικούς τρόπους σου λέει ότι κάθε στιγμή μπορείς να έχεις ό,τι θέλεις αρκεί να πιστεύεις ότι αξίζεις. Κι επειδή Αξίζεις, μαθαίνεις να Ζητάς και έτσι θα Λαμβάνεις τα καλύτερα για σένα….

11 Βιωματικά Εργαστήρια, θεωρίας & πράξης! Σύνδεσης & επαφής μέσω  διαλογισμών! Εργασιών & πρακτικών εφαρμογών. 

 

 • 1η   Ενότητα: Το Σχέδιο της  Ψυχής

Είσαι εδώ  για να μάθεις την δική σου ιστορία! Να  γνωρίσεις Εσένα! Να κατανοήσεις ποιος είσαι, γιατί έχεις έρθει, το  λόγο της ενσάρκωσής σου. Τις επιλογές, τις συμφωνίες και συνεργασίες, καθώς και κάθε τι που αφορά εσένα, την οικογένειά σου, τους φίλους σου, τις σχέσεις σου, την εργασία σου, κλπ

 

 • 2η  Ενότητα: Σύνδεση και Επαφή με τον Φύλακα Άγγελο  

Το Ταξίδι ξεκινά! Και γνωρίζεις ό,τι δεν έρχεσαι  μόνος σου! Σε  συνοδεύει ο Φύλακας Άγγελός σου! Τώρα έχεις την ευκαιρία να κάνεις επαφή μαζί του και να συνδεθείς με το βασίλειό του. Θα μάθεις  να παίρνεις μηνύματα, θα αναγνωρίζεις την ενέργειά του και τι θέλει να σου μεταφέρει. Θ’ ακούσεις  το όνομά του.

 

 • 3η  Ενότητα: Ξεκινάω την Ζωή μέσα σε βιολογία

Ξεκινάς ως Πνεύμα μέσα σε βιολογία, ένα ταξίδι στους γήινους κόσμους, χωρίς να θυμάσαι ποιος αληθινά είσαι και τι έχεις έρθει να κάνεις εδώ. Αν έχεις κάποιο ανώτερο σχέδιο ή είσαι απλώς εδώ για να συμμετέχεις και να παίζεις κι εσύ τα παιχνίδια δύναμης και εξουσίας, φόβου και ανασφάλειας, που παίζουν και οι άλλοι και μάλιστα οι ίδιοι σου οι γονείς.

 

 • 4η  Ενότητα: Σύνδεση και Επαφή με τους Πνευματικούς Οδηγούς 

Τι είναι οι Πνευματικοί  Οδηγοί; Ποιος, πότε και γιατί τους έχει ορίσει  ως δικούς σου Πνευματικούς Οδηγούς;  Είσαι εδώ για να τους γνωρίσεις, να κάνεις επαφή μαζί τους και να πάρεις τα μηνύματα και τα δώρα  που έχουν για εσένα. Είναι οι ακοίμητοι φρουροί σου. Είναι αυτοί που είναι στις επάλξεις, σε υποστηρίζουν και σε καθοδηγούν στην ζωή, για την πνευματική σου ανάπτυξη και στην εκπλήρωση του πνευματικού σου στόχου αυτής της ζωής. 

 

 • 5η  Ενότητα: Σχέσεις… Αρχίζω και σχετίζομαι με γνώμονα ……,  αλλά όχι την Αγάπη

Από μικρός παρατηρείς τις σχέσεις αρχικά μέσα στην οικογένεια και αργότερα στο σχολείο με τους συμμαθητές και τους δασκάλους σου, καθώς και στο  το ευρύτερο  περιβάλλον. Πως είναι οι σχέσεις των δικών σου με τους άλλους, τι σχέσεις εσύ θα επιλέξεις να δημιουργήσεις. Θα αρχίσεις να αναρωτιέσαι κατά πόσο είσαι ευχαριστημένος, ή αν θα ήθελες κάτι να αλλάξεις.

 

 • 6η  Ενότητα: Σύνδεση και Επαφή με τον Ανώτερο Εαυτό 

Ποιος είναι ο Ανώτερος Εαυτός σου; Που βρίσκεται; Πως μπορείς να συνδέεσαι  και να επικοινωνείς μαζί του; Είναι αυτός που είναι πάντα μαζί σου και σε καθοδηγεί, ασχέτως αν εσύ  τον ακούς σπανίως και νομίζεις ότι η πληροφορία ήρθε τυχαία από το πουθενά. Αν συσχετιστείς  μαζί του,   θα έχεις όση βοήθεια χρειάζεσαι και λύσεις στα καθημερινά σου θέματα. Θα μάθεις τον τρόπο, να επικοινωνείς μαζί του και  να παίρνεις  καθημερινά καθοδήγηση, και βοήθεια σε όλα όσα κάνεις, για οτιδήποτε  απασχολεί, εσένα και τους αγαπημένους σου!  

 

 • 7η  Ενότητα: Μαθαίνω ότι θα τα καταφέρω καλύτερα αν  Συντονιστώ – Συν- δημιουργήσω με τους Αγγέλους  & έτσι μπαίνω στην Θεραπεία.

Γιατί να δημιουργείς μόνος σου την κάθε ημέρα σου, όταν υπάρχουν τρόποι που μπορείς να την δημιουργείς πολύ καλύτερα, πιο επιτυχημένα, πιο χαλαρά και πιο αποτελεσματικά;  Ξεκινάς αρχικά να γνωρίσεις το Σώμα σου. Μαθαίνεις να το αγαπάς και πώς να το φροντίζεις. Μαθαίνεις να μπαίνεις σε διαδικασία να βρεις τα βαθύτερα αίτια, σκέψεις – συναισθήματα,  για να θεραπεύσεις . Μαθαίνεις να Συν-δημιουργείς την ζωή σου με χαρά και γαλήνη, με ηρεμία και στόχο, με χαλαρότητα και αποτέλεσμα, τελικά με ευτυχία και επιτυχία. Τέλος μαθαίνεις  ότι,  «Νους Υγιής εν Σώματι Υγιές».

 

 • 8η  Ενότητα: Συν-δημιουργώ την κατάλληλη Εργασία με τις πλέον κατάλληλες για μένα συνθήκες.

Γιατί δεν έχεις εργασία; Τι σε δυσκολεύει  στο να βρεις εργασία; Γιατί οι σχέσεις  σου στην εργασία είναι δυσαρμονικές κι αδιέξοδες; Με την βοήθεια και την υποστήριξη των Αγγέλων του πλούτου της Εργασίας θα θεραπεύσεις αυτές τις αιτίες και  με πρακτικά εργαλεία – τρόπους θα ανοίξεις και θα ενεργοποιήσεις τις ενέργειες για να κινήσει  η ροή του Πλούτου της Εργασίας, για να φέρει Νέες Εργασίες ή συνθήκες στην Εργασία τέτοιες, ώστε να έχεις Αφθονία και Ευημερία – Ευτυχία στην ζωή σου.      

 

 • 9η  Ενότητα: Συν-δημιουργώ και φέρω Αφθονία & Ευημερία στην Ζωή μου 

«Μπορώ να έχω τα πάντα!  Αυτή είναι η Θεϊκή μου Κληρονομιά». Αυτή  είναι η ποιο μεγάλη Αλήθεια που είπες ποτέ στον εαυτό σου. Αυτό που θα χρειαστεί να κάνεις είναι  να βρεις  τις βαθύτερες αιτίες που δημιουργούν δύσκολες οικονομικές καταστάσεις, δυσαρμονικές σχέσεις, αδιέξοδα στην εργασία και εμποδίζουν την υλική σου  Αφθονία & την Ευημερία να εκδηλωθούν  στην ζωή σου.  Με την βοήθεια και την υποστήριξη των Αγγέλων της Αφθονίας & της Ευημερίας θα θεραπεύσεις όλες  αυτές τις αιτίες και  με πρακτικά εργαλεία – τρόπους θα ενεργοποιήσετε  την ροή της υλικής αφθονίας και της χαράς στην ζωή σου.

 

 • 10η  Ενότητα: Αξίζω & Θέλω να Αγαπώ & να Αγαπιέμαι!  Ανοίγω στην Αγάπη                  

Τι είναι αυτό που θα σε κάνει αληθινά χαρούμενο κι ευτυχισμένο;  Τι θα ήσουν αν είχες τα πάντα δίχως την Αγάπη; Γι’ αυτό ζητάς από τους Αγγέλους της Αγάπης, να δουλέψουν μαζί σου για να ξεμπλοκάρεις  το τσάκρα της καρδιάς, ώστε να μπορέσεις να βελτιώσεις και να θεραπεύσεις  κάθε σχέση αγάπης και φροντίδας. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της όμορφης ροζ ακτίνας, που εκπροσωπεί την ικανότητά σου να  αγαπάς  και να περιθάλπεις  άλλους, καθώς και  να δίνεις και να παίρνεις αγάπη ανιδιοτελώς. Μια αγάπη που υπερβαίνει και μεταμορφώνει τον εαυτό. Επίσης σε  βοηθούν να δημιουργήσεις νέες σχέσεις αγάπης, να εκτιμήσεις τις ήδη υπάρχουσες, και  να θεραπεύσεις τις μη υγιείς.

 

 • 11η  Ενότητα: Αποφασίζω και επιτέλους ζω με Αγάπη & Πληρότητα

Είσαι εδώ, Φως εκ Φωτός!  Πνεύμα σε Βιολογία!  Επέλεξες να κατοικίσεις στη Γαία! Είσαι σε μάθημα και θεραπεία γιατί μόνο έτσι μπορείς να εξελιχτείς! Να βρίσκεσαι  στο Ύψιστο Δυναμικό σου! Μόνο έτσι μπορείς  να πραγματωθείς! Να Ενωθείς! Τώρα ζεις μια ζωή Γαλήνια, Ήρεμη, Ισορροπημένη, Άφθονη, Χαρούμενη, Υγιή..   Μία ζωή Ευλογημένη!!!

 

Ο κύκλος είναι μηνιαίος και είναι 5 ώρες /ενότητα

Έναρξη 7ου κύκλου μαθημάτων το 2022, στο Ηράκλειο & Διαδικτυακά

Απαραίτητες δηλώσεις συμμετοχής στο Τ: 6956 203122 ή στο Email:anoigmata.zois@gmail.com

 

 

bottom of page