top of page

 Οι Άγγελοι είναι πάντα δίπλα μου

*Δεν το Ξεχνώ*

Διαλογισμός

Διαλογισμός στο πεδίο της ΑγάπηςArtist Name
00:00 / 14:27
555.jpg

Οι Άγγελοι είναι πάντα δίπλα μου

*Δεν το Ξεχνώ*

   Θυμίζω καθημερινά στον εαυτό μου, Ότι δεν είμαι μόνος  έρμαιο των καταστάσεων….

Αγαπημένοι φίλοι,

Αυτές τις μέρες γράφονται πολλά, πολλές αναρτήσεις στο Fb……

Πρόσεχε αυτό… Κινδυνεύεις από αυτό….        Κάνε αυτό.....          Κάνε το άλλο…

Γι’ αυτό είπα στον εαυτό μου, «Αρκετές οδηγίες προς ναυτιλλομένους», «πολλά και δύσκολα τα συμβάντα» δεν χρειάζεται να δημοσιεύσεις κάτι, θα κάνεις ότι μπορείς σε προσωπικό επίπεδο (οδηγίες καθαρισμού, προστασίας, στήριξης, φροντίδας και ενδυνάμωσης σε ψυχικό επίπεδο. Οτιδήποτε μπορεί να κάνει κανείς στην πράξη ώστε να κρατηθεί όσο το δυνατόν καλύτερα,  σε αυτή την μεγάλη κρίση που έχει δημιουργηθεί λόγω του κορωνοϊού.

Εγώ καλά τα λογάριαζα…. Κάποιοι άλλοι είχαν άλλα σχέδια…. Τα οποία έρχονται σαν φλασιές, όταν εσύ χαλαρώνεις αφήνοντας το νερό να τρέξει πάνω σου και να καθαρίσει όχι μόνο το φυσικό σου σώμα, αλλά και τα υπόλοιπα…. Το νοητικό - τις σκέψεις σου, το συναισθηματικό – τα συναισθήματά σου, τους φόβους σου…..  

Βασικά όταν εσύ χαλαρώσεις – επιτρέψεις – παραδοθείς, τότε θα μπορέσεις να νιώσεις και να ακούσεις τους Αγγέλους – την Αγάπη μέσα σου, τότε θα μπορέσεις να λάβεις καθοδήγηση!

Αυτό που κατάλαβα είναι ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή  της "Ενθύμησης".

Κάτι τέτοιες στιγμές το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι να νιώσουμε, στα βάθη του είναι μας – του ψυχικού μας πεδίου, ότι δεν είμαστε μόνοι. Η Αγάπη, οι Άγγελοι και οι Αρχάγγελοι είναι μαζί μας, κάθε στιγμή και κάθε λεπτό. Είναι γιατί μας αγαπούν αληθινά. Είναι για να μας προστατέψουν, να μας στηρίξουν, να μας ενδυναμώσουν , να μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και τις προκλήσεις με μικρότερο πόνο και λιγότερες απώλειες..

Κι όμως αυτές τις στιγμές το ξεχνάμε και  αφήνουμε να μας κυριεύσει τόσο πολύ η ανασφάλεια, ο φόβος και ο τρόμος γι’ αυτό νιώθουμε τόσο μόνοι και αβοήθητοι. «Φτερά στον Άνεμο…. Ακυβέρνητα Καράβια μεσοπέλαγα, έρμαια των μανιασμένων κυμάτων» (περιγραφή από ένα θεραπευτικό διαλογισμό ,με την ενέργεια του Αρχαγγέλου Γαβριήλ)

Ας βρούμε λοιπόν, αυτούς τους καιρούς, την δύναμη μέσα μας και να χαλαρώσουμε για λίγο, έστω 5 με 7 λεπτά κάθε μέρα και ίσως περισσότερο από μία φορά την ημέρα. Πιστέψτε με αυτά τα 5 με 7 λεπτά θα κάνουν την διαφορά, αν υπάρχει η πρόθεση ότι: Αφήνω πίσω μου όλες τις αρνητικές  σκέψεις και συναισθήματα ( θυμού, φόβου, ανασφάλειας, ελλειμματικότητας, τρόμου, κλπ ) και νιώθω ότι :  "Είμαι Προστατευμένος & ασφαλής. Η Αγάπη φροντίζει εμένα και όλους τους άλλους γύρω μου. Έχω Υγεία σε όλα τα επίπεδα. Έχω ότι αληθινά χρειάζομαι για να Ζω Ειρηνικά & Γαλήνια  την κάθε μου στιγμή".

Τι κάνω…

1ον Χρησιμοποιώ την Φωτιά

Σε πολλές κουλτούρες χρησιμοποιούσαν την φωτιά σε δύσκολες αρρώστιες – πανδημίες κλπ.

Χρησιμοποιούσαν την Φωτιά ως πηγή ζωής, δύναμης και καθαρμού

Ας χρησιμοποιήσουμε και εμείς την Αναπνοή της Φωτιάς για να: Καθαρίσω το  πεδίο μου από το στρες, το φόβο, την ανασφάλεια για την υγεία μου, τον τρόμο και ότι άλλα σκουπίδια. Πετάω ότι δεν είναι συμβατό με αυτό που αληθινά θέλω και μένω μόνο με την ενέργεια του εαυτού μου. Άρα δεν έχω αφορμές για γκρίνια παράπονο και προβολές. Παραιτούμαι από το σύμπλεγμα του θύματος /θύτη και παίρνω την ευθύνη για όλα όσα συμβαίνουν.

Κάθομαι σε μία  άνετη στάση με τα χέρια να αναπαύονται στα γόνατα σε Γκυάν Μούντρα (τα δάκτυλα τεντωμένα με τον Αντίχειρα και Δείκτη να ακουμπούν)  και τους αγκώνες σε ευθεία και αρχίζω την Αναπνοή της Φωτιάς. Εκτελείται πάντα από τη μύτη, το στόμα είναι κλειστό. Η σπονδυλική σου στήλη ευθυτενής. Στον ομφαλό μου είναι σαν να υπάρχει ένα κορδόνι που  τραβάει την κοιλία μου προς τα πίσω καθώς εκπνέω με δύναμη. Κάνω την Αναπνοή τις φωτιάς με αργό και σταθερό ρυθμό, στην Αρχή 3 σετ των 10, ανεβάζω σιγά  σε 5 σετ. 10 σετ, και σιγά - σιγά το φτάνω 5 με 7 λεπτά συνεχόμενα.

Στο τέλος παίρνω  βαθιά εισπνοή και κρατώ την αναπνοή για  10-30 δευτερόλεπτα. Εκπνέω και χαλαρώνω.

2ον Σύνδεση & Επαφή με το Πεδίο των Αγγέλων – της Αγάπης

Αφού ολοκληρώσω με τις αναπνοές μένω και εστιάζομαι – παρατηρώ την αναπνοή μου και σιγά σιγά μπαίνω βαθιά μέσα μου και συνδέομαι με την Καρδιά μου. Μέσα από την Καρδιά μου μπορώ να συνδεθώ με το Πεδίο των Αγγέλων – το Πεδίο της Αγάπης.

Λίγα λεπτά μαζί τους μπορούν να μας κρατήσουν σε αρκετά καλά επίπεδα Ισορροπίας μέσα στη μέρα μας.

Κάθε φορά που πας να βγεις, πριν μπεις ολοκληρωτικά στο άλλο πεδίο (της τρέλας που επικρατεί, του φόβου, της αδυναμίας & του τρόμου), Θυμήσου πως ήσουν όταν τους ένιωθες γύρο σου,  ξαναβρές μέσα σου αυτό το Πεδίο και βούτα μέσα του!

Χρειάζεται Υπομονή και Επιμονή. Κανένας μας δεν τα κατάφερε από την πρώτη φορά. Χρειάζεται ξανά και ξανά. Η καθημερινή συνειδητή εργασία είναι αυτή που θα μας οδηγήσει στις μεγάλες αλλαγές που περιμένουμε..

Η μόνη προϋπόθεση είναι να το Θέλεις Πολύ! Βούλομαι & Μπαίνω σε Δράση για νέες Υπέροχες Αλλαγές και εκεί καταλαβαίνω ότι όχι μόνο δεν είμαι μόνος, αλλά οι Άγγελοι και όλο το Σύμπαν είναι Μαζί μου!!!

3ον  Το Φως που Είμαι

Το Φως της Αγάπης - Αυτό που Αληθινά Είμαι, με Συνειδητή Εργασία, Πίστη & Εμπιστοσύνη, διευρύνεται μέσα μου και απλώνεται έξω από εμένα, αλληλοεπιδρώντας θετικά με τα άλλα πεδία. Με αυτό τον τρόπο συνεισφέρω σιωπηλά στο Σύνολο! Στην Ανθρωπότητα! Στη Γαία!

 

Από Καρδιάς

Αγγελική

bottom of page