Munay - Ki

Φιλοξενίες (2).png

Τιμώ τον κόσμο των μορφών και του Πνεύματος ...

Παραδίδοντας τον εαυτό ... στον  θάνατο που δεν είναι το τέλος….

Αλλά η Αναγέννηση ... Αυτή είναι η πηγή όλων των θεραπειών ...

Η δύναμη του Σαμάνου!

Σεμινάριο και Μυήσεις - Munay - Ki

Εισηγητής Kostas Opallon

 

Οι 9 Μυήσεις του Munay - Ki

 

Το Munay-Ki αποτελείται από εννέα τελετές μύησης που έχουν διαφυλαχθεί από αμνημονεύτων χρόνων μέσα από την ιατρική παράδοση των Σαμάνων της Αμερικής. Η σύγχρονοι θεματοφύλακες μερικών από αυτές τις τελετές είναι οι Σαμάνοι  Q'ero της κοινότητας των Άνδεων. Οι Q'ero και πολλοί άλλοι Σαμάνοι πιστεύουν ότι η ανθρωπότητα διανύει σήμερα μια μεγάλη μετάβαση συνειδητότητας. Το αναμενόμενο αποτέλεσμα αυτής της μετάβασης είναι ένα νέο είδος ανθρώπου που το έχουν αναφέρει ως «Homo Luminus".

Το Munay-ki είναι οι σπόροι που μπορούν να φυτευτούν στο ανθρώπινο ενεργειακό πεδίο, στο οποίο καθώς μεγαλώνουν μπορούν να προκαλέσουν αυτή τη νέα ανθρωπότητα.

Οι 9 Μυήσεις του Munay – Ki είναι ανεξάρτητες από τον Θεραπευτικό Τροχό. Μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι θέλουν να κάνουν επαφή με την Υπέροχη Θεραπευτική Ενέργεια του Munay – Ki και να λάβουν τις Μυήσεις για θεραπεία και ενδυνάμωση.

 

Τα Τελετουργικά

 

1: Το τελετουργικό του θεραπευτή. Μετά την μύηση αυτή αρχίζει ένα βαθύ αλλά απαλό ρεύμα επούλωσης και θεραπείας στο φωτεινό ενεργειακό σας πεδίο. Σας συνδέει με την γενεαλογία των αρχαίων Φύλακων της Γης που έρχονται για να σας βοηθήσουν στην προσωπική σας θεραπεία. Δρομολογείται επίσης μια δυναμική διαδικασία που ξυπνά την ικανότητά σας να φέρνεται με ευκολία τη θεραπεία και την ομορφιά στους άλλους.

 

2: Οι ζώνες δύναμης. Με αυτό το τελετουργικό εγκαθίστανται 5 ζώνες προστασίας στο Φωτεινό Ενεργειακό Πεδίο που περιβάλλει το φυσικό σώμα σας. Οι ζώνες ενεργούν ως φίλτρα, έτσι ώστε ακόμη και αν εισέλθει κάποια "αρνητική" ενέργεια  στο πεδίο να διασπάται, καθώς έχουμε μείνει ανοιχτοί για να υποδεχτούμε κάθε ενέργεια που μπορεί να μας θρέψει, αντί να μας βλάψει.

 

3: Το τελετουργικό της Αρμονίας. Σε αυτό το τελετουργικό  μπορείτε να λάβετε την ενέργεια των επτά αρχετυπικών δυνάμεων στο τσάκρα σας, οι επτά δυνάμεις της φύσης οι οποίες βοηθούν στην επούλωση και την ενδυνάμωσή σας.

 

4: Το τελετουργικό του Οραματιστή. Σε αυτή τη διαδικασία που στην πραγματικότητα εγκαθιστούμε νήματα του φωτός που εκτείνονται από τον οπτικό φλοιό στο πίσω μέρος του κεφαλιού  και συνδέουν το τρίτο μάτι με το τσάκρα της καρδιάς. Αυτή η μύηση ξυπνά την ικανότητά σας να αντιλαμβάνεστε τον αόρατο κόσμο. Πολλοί έχουν διαπιστώσει ότι λίγους μήνες μετά την μύηση του Οραματιστή, είναι σε θέση να αντιλαμβάνονται τον κόσμο της ενέργειας γύρω τους.

 

5: Το τελετουργικό των φυλάκων της Ημέρας. Αυτό το τελετουργικό είναι σε θέση να καλέσει την δύναμη των αρχαίων βωμών για να επουλωθούν οι πληγές και να έρθει η ισορροπία στον κόσμο. Αυτή η ιεροτελεστία είναι μια ενεργειακή μετάδοσης που σας συνδέει με αυτήν την οικογένεια από το παρελθόν. Ισορροπεί τις θηλυκές ενέργειες τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες.

 

6: Το τελετουργικό των φυλάκων της Σοφίας. Με αυτό το τελετουργικό θα συνδεθείτε με την γενεαλογία των φωτεινών όντων από το παρελθόν και το μέλλον, τους φύλακες της αρχαίας σοφίας. Αυτό το τελετουργικό σας βοηθά να αρχίσετε να θεραπεύεται την εσωτερική αρσενική σας πλευρά, να κάνετε βήματα έξω από το χρόνο, και να παίρνετε τη γεύση του άπειρου.

 

7: Το τελετουργικό των φυλάκων της γης. Αυτό το τελετουργικό σας συνδέει με την γενεαλογία των ανώτερων φωτεινών όντων που είναι φύλακες του γαλαξία μας. Οι Φύλακες της Γης, οι οποίοι είναι διαχειριστές όλων των μορφών ζωής στη Γη, υπό την άμεση προστασία αυτών των όντων και μπορεί να καλέσει τη δύναμή τους όταν χρειάζεται για να φέρουν θεραπεία και την ισορροπία σε οποιαδήποτε κατάσταση. Η τελετή των Φύλακες της Γης σας βοηθά να μάθετε τους τρόπους ώστε να βλέπεται την ουσία των πραγμάτων, να είστε συνδεδεμένοι με τα αστέρια αλλά και την γη και να ονειρεύεστε για το καλό όλου του κόσμου αλλά και για όλη την Δημιουργία.

 

8: Το τελετουργικό των φυλάκων των Άστρων. Το τελετουργικό αυτό επιφέρει την ενδυνάμωση αυτού που μπορεί κάποιος να γίνει και τη δημιουργία ενός νέου τόπου. Της ‘νέας’ αυτής δύναμης  που πραγματικά μπορούμε να γίνουμε με έναν νέο τρόπο ύπαρξης. Με το τελετουργικό αυτό τα όρια επιστασίας μας αυξάνονται και περιλαμβάνουν το σύνολο των γαλαξιών. Η Ισχύς της δύναμης προσδιορίζεται μέχρι το όριο που είμαστε πρόθυμοι να αναλάβουμε διαχείριση.

 

9: Το τελετουργικού του Δημιουργού. Όπως και με τα προηγούμενα τελετουργικά της γενεαλογίας, αυτό διευρύνει την περιοχή της επιρροής και της επιστασίας μας. Ο μόνος τρόπος για να έχουμε επιστασία στο σύνολο της δημιουργίας είναι να κάνουμε το βήμα έξω από το χρόνο και τον χώρο για να γίνουμε ένα με το δημιουργό, ένα με το μεγάλο πνεύμα.

Αχοο!!!