top of page

Munay Ki * Οι Εννέα Σπόροι

για Θεραπεία * Αρμονία * Ενδυνάμωση * Προστασία

Σαμάνικα Σεμινάρια .png

Munay - Ki * Οι Εννέα Σπόροι

για Θεραπεία * Αρμονία * Ενδυνάμωση * Προστασία

 

 Το Munay-Ki αποτελείται από Εννέα Ιερά Τελετουργικά  Μύησης, που έχουν διαφυλαχθεί από αμνημονεύτων χρόνων μέσα από την Παραδοσιακή Θεραπευτική Ιατρική των Σαμάνων της Αμερικής. Οι σύγχρονοι θεματοφύλακες  από κάποιες Ιερές  Τελετουργίες  είναι οι Σαμάνοι  Q'ero της περιοχής των Άνδεων. Οι Q'ero και πολλοί άλλοι Σαμάνοι πιστεύουν ότι η ανθρωπότητα βρίσκεται σε μια μεγάλη Μετάβαση Συνειδητότητας. 

Πολύ σημαντικός  λόγος,  για τον οποίον οι ίδιοι συνειδητά εργάζονται και επέτρεψαν την  διασπορά  της Γνώσης,  ώστε  να προαχθεί  η σταδιακή εξέλιξη του ανθρώπου σε ένα φωτεινό ον, όπως συγκεκριμένα αναφέρουν, σε “Homo Luminus"..

 

Το Munay-ki είναι οι Σπόροι που μπορούν να φυτευτούν στο ενεργειακό πεδίο κάθε ανθρώπου, όπου καθώς ενεργοποιούνται τον εξελίσσουν και τον μεταμορφώνουν σε ένα περισσότερο ενσυνείδητο - φωτεινό ον -

“Homo Luminus".   

 

Τις Εννέα Μυήσεις του Munay – Ki μπορεί να τις λάβει οποιοσδήποτε θέλει να έρθει σε επαφή με την Υπέροχη Θεραπευτική, Προστατευτική και Βαθιάς Ενδυνάμωσης Ενέργεια του Munay – Ki, ώστε να μπορέσει και μέσω αυτών των Μυήσεων να εκδηλώσει το Ύψιστο Δυναμικό του.

 

Οι Εννέα Μυήσεις * οι Εννέα Ιεροί Σπόροι

 

1η : Η Μύηση * Σπόρος, του Θεραπευτή. Μετά την Μύηση αυτή, ενεργοποιείται η ροή του θεραπευτή που επουλώνει απαλά και σε βάθος πιθανά τραύματα στο ενεργειακό μας πεδίο. Μας συνδέει με την γενεαλογία των Αρχαίων Φυλάκων της Γαίας που έρχονται για να μας βοηθήσουν στην βαθιά θεραπεία του εαυτού.

 

2η : Η Μύηση * Σπόρος,  οι Ζώνες Δύναμης. Με αυτή την Μύηση εγκαθίστανται οι 5 ζώνες προστασίας στο Φωτεινό Ενεργειακό Πεδίο που περιβάλλει το φυσικό σώμα μας. Οι ζώνες ενεργούν ως φίλτρα και δεν επιτρέπουν να εισρέουν στο πεδίο μας μη συμβατές ενέργειες, ώστε, ακόμη κι αν εισέλθει κάποια "αρνητική" ενέργεια  στο πεδίο, να διασπάται. Οφείλουμε να είμαστε ανοιχτοί σε ενέργειες που μπορούν να μας θρέψουν και όχι να μας βλάψουν.

 

3η : Η Μύηση * Σπόρος, της Αρμονίας. Σε αυτή την Μύηση θα λάβουμε την ενέργεια των επτά αρχετυπικών δυνάμεων στα τσάκρα μας. Επτά δυνάμεις της φύσης, οι οποίες βοηθούν στην επούλωση και την ενδυνάμωσή μας.

 

4η : Η Μύηση * Σπόρος, του Οραματιστή. Με αυτή την Μύηση εγκαθιστούμε νήματα του φωτός που εκτείνονται από τον οπτικό φλοιό στο πίσω μέρος του κεφαλιού  και συνδέουν το τρίτο μάτι με το τσάκρα της καρδιάς. Αυτή η μύηση ξυπνά την ικανότητά μας να αντιλαμβανόμαστε τον αόρατο κόσμο. Πολλοί έχουν διαπιστώσει ότι λίγους μήνες μετά την μύηση του Οραματιστή, μπορούν να νιώθουν τον αόρατο κόσμο – το πεδίο γύρω τους.

 

5η : Η Μύηση * Σπόρος, των Φυλάκων της Ημέρας. Αυτή η Μύηση καλεί την δύναμη των Αρχαίων Ιερών ώστε να επέλθει η θεραπεία κι η ισορροπία σε όλα τα πεδία. Αυτή η ιεροτελεστία είναι μια θεραπευτική ενεργειακή πρακτική που σας συνδέει με την οικογένεια των Φυλάκων της Ημέρας. Ισορροπεί επίσης τη θηλυκή ενέργεια τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες.

 

6η : Η Μύηση * Σπόρος, των Φυλάκων της Σοφίας. Σε αυτή την Μύηση θα συνδεθούμε με την γενεαλογία των Φωτεινών Όντων από το παρελθόν και το μέλλον, τους Φύλακες της Αρχαίας Σοφίας. Αυτή η Μύηση μας  βοηθά να αρχίσουμε να θεραπεύουμε την εσωτερική αρσενική μας πλευρά και να κάνουμε βήματα έξω από το χώρο και το χρόνο, ώστε  να μπορούμε πλέον να παίρνουμε μικρές  γεύσεις του άπειρου.

 

7η : Η Μύηση * Σπόρος, των Φυλάκων της Γαίας. Αυτή η Μύηση μας συνδέει με την γενεαλογία των

 Ανώτερων Φωτεινών Όντων που είναι Φύλακες του γαλαξία μας. Οι Φύλακες της Γαίας είναι διαχειριστές όλων των μορφών ζωής στη Γη και βρίσκονται υπό την άμεση προστασία αυτών των Φωτεινών Όντων. Οι Φύλακες της Γαίας μπορούν να επικαλεστούν τη δύναμή τους όταν χρειάζεται να φέρουν θεραπεία και ισορροπία σε οποιαδήποτε κατάσταση. Η τελετή των Φυλάκων της Γαίας μας βοηθά να αλλάξουμε τον τρόπο που μέχρι τώρα βλέπαμε τα πράγματα  και να αρχίσουμε να βλέπουμε την ουσία.  Μας βοηθάει επίσης να μένουμε συνδεδεμένοι όχι μόνο με τα αστέρια αλλά και την γη και να ονειρευόμαστε για το καλό όλου του κόσμου και όλης της Δημιουργίας.

 

8η : Η Μύηση * Σπόρος, των Φυλάκων των Άστρων. Αυτή η Μύηση επιφέρει την ενδυνάμωση του εαυτού ώστε να μπορέσει ο καθένας  να εκδηλώσει το ύψιστο δυναμικό του σε αυτή την  νέα πραγματικότητα. Με αυτή την Μύηση διευρύνουμε τα όριά μας και ξεπερνάνε τα πλανητικά και γαλαξιακά όρια. Όσο περισσότερο επιτρέπουμε στο νου και την αντίληψή μας να διευρυνθεί τόσο μεγαλύτερο και ισχυρότερο γίνεται το δυναμικό μας  

 

9η : Η Μύηση * Σπόρος, του Δημιουργού. Και εδώ σε αυτή την Μύηση το δυναμικό μας διευρύνεται τόσο πολύ, ώστε να μπορούμε να επεκτεινόμαστε έξω από τα όρια που ο υλικός μας νους είχε θέσει και να απλωνόμαστε στο χώρο και στο χρόνο ώστε να γίνουμε ένα με τον Δημιουργό, ένα με το Μεγάλο Πνεύμα.

 

Ο χρόνος διάρκειας όλης της διαδικασίας σε ομαδικό επίπεδο είναι 5-7 ώρες και περιλαμβάνει: 

Σύνδεση και επαφή με το Πεδίο.

Βασική προσέγγιση της φιλοσοφίας και της διδασκαλίας των Σαμάνων των Άνδεων.

Θεραπευτικό Διαλογισμό

Εννέα Μυήσεις * Εννέα Ιεροί Σπόροι

bottom of page