top of page

Αγγελική Συμβουλευτική

... όλα όσα οι Άγγελοι θα ήθελαν να γνωρίζεις  

 

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ , ΑΘΗΝΑ  &  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Έναρξη μαθημάτων Οκτώβριο στο Ηράκλειο

Δηλώστε
Εγκαίρως την Συμμετοχή σας

...για να ζεις με επίγνωση, με χαρακτήρα, με ισχύ, με σθένος, με ήθος, με καλοσύνη, με αγάπη και με σοφία - για να ζεις αυτοδύναμος, άφοβος και σοφός πάνω στην γη.

 Η Αγγελική Συμβουλευτική περιλαμβάνει όλα τα πεδία σκέψης και αλληλεπίδρασης, που οι Άγγελοι μας οδηγούν να γνωρίσουμε προκειμένου να είμαστε, και όχι απλώς να δηλώνουμε, ενδυναμωμένοι Όλα όσα η Αγάπη θα ήθελε να γνωρίζουμε για μία ευτυχισμένη, σοφή, επιτυχημένη ζωή αποτελούν την διδακτέα ύλη που μέσα σε 14 χρόνια διαμορφώθηκε και βιώθηκε και τώρα διδάσκεται με βεβαιότητα για τα αποτελέσματα.

Είναι βέβαιο ότι οι Άγγελοι μας οδηγούν στο δικό μας καλό, αλλά ποτέ το δικό μας καλό δεν είναι μόνο προσωπικό. Πάντα το ΚΑΛΟ μας έχει τον τρόπο να μεταφέρεται, να μεταβιβάζεται, σε άλλους και ν' απλώνει το ΚΑΛΟ στον κόσμο. Ο δρόμος των Αγγέλων για την προσωπική ανάπτυξη χρωματίζεται από την δύναμη της καρδιάς, αλλά απλώνεται και σ' όλο το μήκος και πλάτος του νου. Χρειαζόμαστε το σοφό πάντρεμα της καρδιάς και του νου μας, μέσα από καθαρή γνώση, σοφή εμπειρία, και βέβαιη διαδρομή.

Η Αγγελική Συμβουλευτική απευθύνεται σε κάθε άνθρωπο που θέλει να ζει συνειδητά, να μπορεί να διαχειρίζεται τις εμπειρίες της ζωής του άφοβα, αυτοδύναμα, σοφά και γαλήνια. O κύκλος σπουδών παρέχει και περιέχει τις γνώσεις, τα εργαλεία, τους τρόπους, τις τεχνικές και τις οπτικές που χρειάζεται κάθε άνθρωπος για να διαμορφώσει μία πολυεπίπεδη, ολιστική και σφαιρική αντίληψη του εαυτού του, των καταστάσεων, των σχέσεων και της ζωής. Η ανθρώπινη ζωή και το Πνεύμα να ενώνονται δημιουργικά και με πρακτικό αποτέλεσμα.

Διδάσκουμε τον δρόμο για μία γειωμένη, βαθιά και κατασταλαγμένη πνευματικότητα – πρακτική και χρήσιμη μέσα στην καθημερινότητα κάθε ανθρώπου, ανεξαρτήτως εργασίας ή μόρφωσης. Είναι ουσιαστική και χρήσιμη για τον θεραπευτή, τον αναζητητή, και για όσους πιστεύουν ότι η Αγάπη είναι ύψιστη Σοφία και επιθυμούν να βοηθήσουν τον εαυτό τους και τούς άλλους σ' αυτή την πορεία προς μία περισσότερο φωτισμένη και ειρηνική ανθρωπότητα

Η δομή της μαθητείας είναι πρότυπη, πρωτογενής, πρωτοπόρα, εμπειρικά επιβεβαιωμένη, και κυρίως πρακτικά αποτελεσματική. Δεν ακολουθείται κανένα δόγμα, καμία τυπικότητα και κανένα λειτουργικό - η Αγάπη δεν έχει ανάγκη να υιοθετήσει καμία τέτοια στρατηγική.

Έτσι, η Αγγελική Συμβουλευτική απευθύνεται σε ανθρώπους που επιθυμούν να είναι αυτοδύναμοι, αυτοπροσδιοριζόμενοι, αυτόβουλοι, αυθύπαρκτοι.  Η Αγγελική Συμβουλευτική οδηγεί στην αναγνώριση, ανακάλυψη και επιβεβαίωση της θεϊκής ουσίας κάθε αυτοδυναμίας και είναι το πιο χρήσιμο εργαλείο για κάθε άνθρωπο για μία πλήρη και ευτυχισμένη ζωή. Οι σπουδές στην Αγγελική Συμβουλευτική απευθύνονται προς κάθε άνθρωπο που κατανοεί ότι οι γνώσεις του σχολείου και του πανεπιστημίου δεν αρκούν για να πορευτεί σοφά, άφοβα και με επίγνωση στην καθημερινότητα της ζωής. Αυτές οι σπουδές αφορούν ακόμα περισσότερο εκείνους που έχουν το κάλεσμα, την επιθυμία και την δίψα να στηρίξουν άλλους προς την ενδυνάμωση και την αυτοπραγμάτωση.

Η Αγγελική Συμβουλευτική είναι και θα είναι η απαραίτητη και ουσιώδης διδακτέα ύλη του πνεύματος και έχει δημιουργηθεί ως απάντηση στις ανάγκες της σημερινής εποχής και των μελλοντικών ετών. Έρχεται από τα βάθη της σοφίας, με αγάπη και δύναμη, και οδεύει στα βάθη του μέλλοντος ως η Ουσιώδης Βασική Διδακτέα Ύλη για την Ανθρώπινη Ενδυνάμωση και Αυτοπραγμάτωση.


ΘΕΜΑΤΑ ΒΑΣΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Θεμέλια Σύγχρονης Πνευματικότητας

Δυναμική Συνειδητότητα Προσευχής

Η Τέχνη του Διαλογισμού

Επικοινωνία με Αγγέλους

Αφθονία και Πλούτος

Επικοινωνία με Αρχαγγέλους

Ο Υποσυνείδητος Νους

Ανάπτυξη Διαισθητικών Ικανοτήτων

Κωδικοί του Κόσμου των Ονείρων

Νεραϊδόκοσμος και Ξωτικά

ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Αναληφθέντες Δάσκαλοι & Πνευματικές Ακτίνες

Αγγελική Θεραπευτική - Χειρουργική

Μεταβάσεις

Ανθρώπινη Πολυδιαστασιακότητα

Ψυχική Άμυνα

Αρχάγγελοι Εσωτερικής Κιβωτού

Στάδια Ανάπτυξης της Ψυχής

Γαλαξιακή Ιστορία Γαίας

Ο Νους

Η Μεταφυσική Διδακτική των Παραμυθιών

Αρχές Αγγελικής Συμβουλευτικής


ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ


 Θεμέλια Σύγχρονης Πνευματικότητας

Τι είναι η πνευματικότητα και ποια είναι η πρακτική της αξία στην ζωή. Ο ανώτερος εαυτός, η ψυχή, το σώμα. Οι "Ανθρώπινοι Άγγελοι" και η σύνδεση αγάπης. Η Οικογένεια: χαρακτηριστικά, καθήκοντα, νόημα ζωής, ενδυνάμωση. Η άλλη πλευρά του Πέπλου. Η σύνδεση ανθρωπότητας και γης. Το κοσμικό δικτύωμα και η ανθρώπινη συνειδητότητα. Ο ανώτερος εαυτός της γης. Εργαλεία για την συνεργασία με το Πνεύμα. Η υπευθυνότητα για την ισορροπία της δύναμης. Οι πνευματικοί οδηγοί και η προσωπική συνοδεία. Η ομάδα υποστήριξης. Το κάρμα. Ζώντας πρακτικά στην Νέα Συνειδητότητα. Υλοποίηση, πρόθεση και συνδημιουργία. Παραδείγματα και εφαρμογές.

 

Δυναμική  Συνειδητότητα Προσευχής

Η σύγχρονη συνειδητότητα και ο δυναμικός τρόπος προσευχής και επικοινωνίας. Η ανάπτυξη της προσευχητικής συνειδητότητας και τα οφέλη της. Πώς και πότε θα γίνουν τα πράγματα όπως θέλουμε. Πώς μας δεσμεύει το κάρμα; Η Δημιουργική Προσευχή, τα δυναμικά της αποτελέσματα, και οι αλλαγές της ζωής μας. Οι προσευχές που δεν έχουν εισακουστεί.  Στάδια Ανάπτυξης της Προσευχητικής Συνειδητότητας: Η Χαλάρωση, η Κάθαρση, η Προστασία, η Εντολή, τα Θαύματα, η Συγκέντρωση, ο Διαλογισμό, η Σιωπή, η Πραγμάτωση. Ομαδικές προσευχές. Πρακτικές ασκήσεις.

 Η Τέχνη του Διαλογισμού.

Τρόποι για να έχουμε ή να δημιουργούμε την ενέργεια που χρειαζόμαστε για να βελτιώσουμε την ζωή μας και τον εαυτό μας. Τι είναι ο διαλογισμός και σε τι αληθινά χρησιμεύει. Πρακτική εμπειρία σε διάφορα είδη διαλογισμού. Διαλογισμός αναπνοής, διαλογισμός συγκέντρωσης, διαλογισμός άδειου νου, γενεσιουργός διαλογισμός, επίγνωσης, κοάν, περιπατητικός, με κομποσκοίνι, με μάντρα, καθοδηγούμενος, υπερβατικός, με μάντρα και κίνηση, κοσμικός, Το σώμα ως καταλύτης για την συγκέντρωση ενέργειας.

Επικοινωνία με Αγγέλους

Οι άγγελοι,η παρουσία και λειτουργία τους στο ανθρώπινο πεδίο. Ποιότητες και στοιχεία αναγνώρισης αγγέλων. Τρόποι σύνδεσης και επαφής με το αγγελικό βασίλειο. Ενώνοντας τον εαυτό μας μαζί τους. Οι άγγελοι ως μεσολαβητές και γέφυρες επικοινωνίας στην αλυσίδα της συνειδητότητας. Το κέντρο της καρδιάς και οι υπερβάσεις των αυτοπεριορισμών. Βάζοντας το κλειδί στην σωστή κλειδαριά. Μηνύματα και άνοιγμα στην επικοινωνία. 

Αφθονία και Πλούτος

Η διαμορφώση της συνειδητότητας του πλούτου και της αφθονίας. Οι παράγοντες που καθορίζουν το επίπεδο αφθονίας στον υλικό κόσμο. Η επίδραση των άϋλων και αστρικών πεδίων στην αφθονία. Στάδια ανάπτυξης νου αφθονίας. Ο ρόλος της αστρικής ενέργειας στην αφθονία μας. Η υπέρβαση του προσωπικού ορίου αφθονίας και η αλλαγή σεναρίου ζωής. Ο κύκλος της αφθονίας. Υλοποίηση δημιουργικά υψηλότερων δυνατοτήτων του εαυτού μας..

 Επικοινωνία με Αρχαγγέλους

Οι Αρχάγγελοι, ο πνευματικός τους ρόλος, οι ψυχικές ποιότητες, οι Οικογένειες Αρχαγγέλων και οι άνθρωποι. Η λειτουργία των Αρχαγγελικών Πεδίων στην γη. Η διεύρυνση και ενδυνάμωση του ενεργειακού πεδίου συνειδητότητας. Αρχάγγελοι και πορεία ζωή - εξέλιξης. Άνοιγμα της αντίληψης στον αισθαντικό εαυτό. Η ισχυροποίηση της προσωπικής ταυτότητας του εαυτού. Διαλογισμοί, Επαφή, σύνδεση και Μηνύματα με τους Αρχαγγέλους. Η διατήρηση της σύνδεσης..

Υποσυνείδητος Νους

Η εξέλιξη των πραγμάτων καθορίζεται κυρίως από αυτά που δεν μας γίνονται γνωστά. Ο ρόλος του υποσυνείδητου νου. Η κυριαρχία επί του υποσυνειδήτου. Τρόποι προσέγγισης και ερμηνείας του υποσυνείδητου πεδίου μας. Διαλογισμοί και τεχνικές κάθαρσης. Τα παράλληλα και ταυτόχρονα πεδία του νου και οι δράσεις τους. Ενεργειακές τεχνικές για αλλαγή χρονονογραμμών στα Υποσυνείδητα Πεδία.

 Ανάπτυξη Διαισθητικών Ικανότητων

Διαφοροποιημένες καταστάσεις συνείδησης, Οξύνση των πέντε αισθήσεων. Ψυχική ασπίδα. Οραματισμός. Ενόραση και  Τηλεπάθεια. Ασκήσεις Ψυχομετρίας. Η παραλία του Χρόνου. Μηνύματα από Ανθρώπους και πράγματα. Το σύστημα προειδοποίησης. Διαβάσματα με διαφορετικών πηγές μηνυμάτων.

 Κωδικοί του Κόσμου των Ονείρων

Ενθύμηση της γλώσσας των ονείρων, που ανοίγει την Πύλη Επικοινωνίας με το Πνεύμα. Τα όνειρα ως μία ορατή και ξεκάθαρη Πύλη Επικοινωνίας με τις ανώτερες διαστάσεις της ύπαρξής μας. Πώς το Πνεύμα κάνει αισθητή την παρουσία του και κοινωνεί μαζί μας στην γλώσσα της ψυχής μας, που είναι εικόνες και σύμβολα. Η βαθιά καταγεγραμμένη γλώσσα της ψυχής μέσα στην κυτταρική μας μνήμη. Το υποσυνείδητο και η Πύλη σύνδεσης με το συνειδητό μας νου. Η συνειδητή εργασία με τα Όνειρα για αυτοενθύμηση, αυτοανακάλυψη και αυτογνωσία.

 Νεραϊδόκοσμος και Ξωτικά

Ο κόσμος των νεράϊδων, των νυμφών και των ξωτικών. Η προέλευση της πίστης στα ξωτικά, οι μύθοι, η ονοματολογία, χαρακτηριστικά των ξωτικών, το βασίλειό τους. Τρόποι ευλογίας της γιαγιάς-νεράϊδας. Μουσική και γλώσσα νεράϊδων, άνοιγμα πύλης προς τον κόσμο της γαίας.


ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ


 

Αναληφθέντες Δάσκαλοι & Πνευματικές Ακτίνες

Ποιοι είναι οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι. Ο ρόλος και υπηρεσία των Αναληφθέντων Δασκάλων. Τα πεδία δραστηριότητες των βασικών Δασκάλων. Κατανόηση της  λειτουργίας και επικοινωνίας με Δασκάλους. Οι ιδιαίτερες ενέργειες των Διδασκαλικών πεδίων. Οι πνευματικές ακτίνες, οι ροές της συνειδητότητας.  Η επίδραση των Ακτίνων και των Δασκάλων στην καθημερινή μας ζωή. Διαλογισμός, Επαφή, Επικοινωνία και μηνύματα από τους Αναληφθέντες Δασκάλους.

 

Αγγελική Θεραπευτική-Χειρουργική

Η υγεία μας δεν εξαρτάται από αυτά που συμβαίνουν στους άλλους γύρω μας και δεν καθορίζεται από το σώμα μας, αλλά από την συνειδητότητά μας. Η δύναμη του ατόμου να επηρεάζει και να καθορίζει τον βαθμό της υγείας του. Η κατανόηση της υγείας από την πνευματική οπτική. Η συνεργασία με το σώμα. Οι δημιουργικές δυνάμεις της βιολογίας. Η κυριότητα επί της βιολογίας. Ο νους και το σώμα ως αδιάρρηκτη ενότητα. Τρόποι θεραπευτικής παρέμβασης. Το απεριόριστο δυναμικό για υγεία.

 

Μεταβάσεις, Ερχομοί και Αναχωρήσεις

Γνωρίζοντας τον κόσμο της απόλυτης αγάπης, των αγγέλων και των αγνών ψυχών. Ποια είναι η διαδικασία για τον ερχομό μίας ψυχής και την ενσάρκωση, τρόποι υποδοχής των ψυχών που έρχονται ανάλογα με την περίπτωση. Πώς οι ανθρώπινοι άγγελοι βοηθούν στην αναχώρηση μίας ψυχής. Πώς λειτουργεί η αγάπη στην πράξη για μία ψυχή που αναχωρεί; Η διαδικασία υποστήριξης στις ομαδικές αναχωρήσεις. Η διαδικασία ετοιμασίας και υποστήριξης στην ατομική αναχώρηση.

 

Πολυδιαστασιακότητα

Οι εννέα διαστάσεις της ανθρώπινης πραγματικότητας. Οι αλληλεπιδράσεις των πολυδιαστασικών πεδίων. Τρόποι αναγνώρισης κάθε πεδίου μέσα στην καθημερινότητα και μέσα στον εαυτό. Κατανόηση της πολυδιαστασιακής φύσης του ανθρώπου και της γήινης πραγματικότητας. Η βαρύτητα, το τελλουρικό πεδίο, ο γραμμικός χώρος και χρόνος, η διάσταση της αγάπης και δημιουργικότητας, η διάσταση του φωτός, η διάσταση του ήχου, η διάσταση των γαλαξιακών λεωφόρων φωτός, η διάσταση και το κέντρο του Γαλαξία. Διαλογισμοί.

 

Ψυχική Άμυνα

Τύποι και μορφές ψυχικών επιθέσεων, ανάλυση φύσης επιθέσεων. Απρόσκλητοι επισκέπτες. Προβολή στο αιθερικό πεδίο. Σημάδια ότι υπάρχει επίθεση. Η νοητική διατάραξη, τα ενεργειακά βαμπίρ, τα κίνητρα ψυχικών επιθέσεων. Οι μέθοδοι ενίσχυσης της ενέργειας και της άμυνας. Προσκολλήσεις και αίτια, τρόποι απομάκρυνσης. Πνευματικοί προστάτες.

 

Αρχάγγελοι Εσωτερικής Κιβωτού

Εμβαθύνοντας στο εσωτερικό πεδίο της συνειδητότητας ερχόμαστε σ' επαφή με μεγάλες αρχαγγελικές ροές  που επηρεάζουν και επιδρούν στην προσωπική ζωή κάθε ανθρώπου. Τέτοιες αρχαγγελικές - αρχετυπικές ροές είναι οι Άγγελοι της Δημιουργικής Σοφίας, της Πνευματικής Κατανόησης, των Σχέσεων Αγάπης, των Κύκλων και των Λύσεων, κ.α.  Θεραπεία θεμάτων που συνδέονται με τις κύριες συνειδησιακές ροές. Διαλογισμοί Κύριων Ροών με βάση το Δένδρο της Ζωής. Οι ατραποί και οι κόμβοι των ροών.   

 

Στάδια Ανάπτυξης της Ψυχής

Ο σκοπός της ψυχής στο ανθρώπινο πεδίο. Η αληθινή ταυτότητα του ανθρώπου. Η ανάπτυξη της επαφής με την ψυχή. Η δύναμη της ταπεινότητας, το χάος και η Θεϊκή Έλξη. Η ενόραση, ο εξαγνισμός, και η πνευματική συντροφικότητα. Η αναμέτρηση με την λογική, η έρημος της ψυχής, η κοσμική ψυχή και η ιερή καρδιά. Το πέταγμα της ψυχής. Η παράδοση στην ψυχή και οι μυστικιστικές εμπειρίες. Ο έπαινος και η κριτική.  Τα μυστικά και η θεϊκή επικοινωνία. Η Θεϊκή Αναρπαγή. Η μυστικιστική τριάδα, η θεραπεία, και η επιστροφή στον κόσμο.

 

Γαλαξιακή Ιστορία Γαίας.

Ποια είναι η αληθινή ιστορία του πλανήτη που ζούμε; Η αποκοπή ως σύμπτωμα και ένδειξη της λήθης της ιστορίας μας. Οι γαλαξιακές φυλές. Οι αρχέγονες και σύγχρονες επιδράσεις τους. Οι ατζέντες συμφερόντων των φυλών και ο πόλεμος εξουσιασμού της Γαίας - ανθρώπινης συνειδητότητας. Πώς θα θυμηθείς ποιος είσαι, εάν δεν ξέρεις που είσαι; Πώς θα θυμηθείς τι έχεις έρθει να κάνεις εδώ, εάν θυμάσαι μία ψεύτικη ιστορία για μία ψεύτικη πραγματικότητα; Η ιστορία της γαίας, όπως θα διδάσκεται στο μέλλον της τρίτης διάστασης...

 

Ο Νους

Η λεπτοφυής ποιότητα των συχνοτήτων του νου. Η κατανόηση των λόγων που σκεπτόμαστε όπως σκεπτόμαστε. Γιατί αισθανόμαστε αναγκασμένοι να σκεφτούμε με ένα συγκεκριμένο τρόπο; Τι ρόλο παίζει η αντίληψη για τις αποφάσεις μας; Ποιος αληθινά παίρνει τις αποφάσεις; Επιδρούμε εμείς στο νου ή ο νους σε εμάς; Οι διαδικασίες που συμβαίνουν στο νοητικό μας πεδίο. Η Δημιουργική Δύναμη και Διαδικασία στο σύμπαν και στο άτομο. Η σχέση λειτουργίας ανάμεσα στο Πνεύμα / Θεό, τον Εαυτό, και τον Άνθρωπο.

 

Μεταφυσική Πνευματική Διδακτική Παραμυθιών
Τα παραμύθια ως μυστική γλώσσα της ψυχής. Η αποκωδικοποίηση της γλώσσας και των σταδίων μεταμόρφωσης κάθε ανθρώπου στο ταξίδι της ζωής. Ερμηνεία αρχετύπων, εξηγήσεις των όψεων της ψυχής, όπως εμφανίζονται συγκαλυμμένες μέσα στα παραμύθια. Διήγηση και «αποκωδικοποίηση» διάφορων παραμυθιών.

 

Αρχές Αγγελικής Συμβουλευτικής

Η θέση του Συμβούλου Αγγελικής Συμβουλευτικής σε σχέση με τον ψυχοθεραπευτή. Βασικές δεξιότητες. Σύμβουλος και πελάτης ως ένα και ως χωριστό πρόσωπο. Η συμβουλευτική σχέση στην Αγγελική Εργασία. Το εσωτερικό πλαίσιο αναφοράς.  Παράφραση και καθρέφτισμα αισθημάτων. Προκλήσεις και διαχείριση αντιστάσεων. Ηθικά ζητήματα.  

 


ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ:   Αγγελική Βασιλοπούλου, Χαριτίνη Χριστάκου  & Ευαγγελία Τσέλκου Ηράκλειο Κρήτης.  

                               Χαριτίνη Χριστάκου στην Αθήνα.  

                               Ανδρομάχη Πλαγιαρίδου, Ευαγγελία Τσέλκου, Χαριτίνη Χριστάκου στην Θεσσαλονίκη.

ΕΝΑΡΞΗ ΣΠΟΥΔΩΝ

Ο νέος κύκλος σπουδών ξεκινά στις 17 Μαρτίου  2018 στο Ηράκλειο Κρήτης.

 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

Ο σπουδαστής με το πέρας των σπουδών λαμβάνει Πιστοποιητικό Σπουδών στην Αγγελική Συμβουλευτική για την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών του.

ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ

το Πτυχίο λαμβάνει όποιος έχει ολοκληρώσει τον Ανώτερο Κύκλο Διδασκαλίας. Από τον Ιανουάριο 2016, το ΠΤΥΧΙΟ στην Αγγελική Συμβουλευτική συνιστά επίσημη αναγνώριση και βεβαίωση από την Ακαδημία για την ικανότητα, επάρκεια και καταλληλότητα του σπουδαστή/Συμβούλου να παρέχει τις υπηρεσίες του κάνοντας συνεδρίες Αγγελικής Καθοδήγησης. Αυτό  βοηθά όσους θα θελήσουν να κάνουν μία συνεδρία Αγγελικής Καθοδήγησης να αισθάνονται ασφάλεια και  βεβαιότητα ως προς το συνολικό επίπεδο και την επαγγελματική αξιοπιστία των υπηρεσιών του Συμβούλου. Για τον σκοπό αυτό, η Ακαδημία έχει υιοθετήσει μία διαδικασία η οποία αφορά μόνο τους σπουδαστές, οι οποίοι επιθυμούν την λήψη Πτυχίου - βεβαίωση επάρκειας για τις συνεδρίες τους.

Διαδικασία Λήψης Του Πτυχίου

 Για την λήψη Πτυχίου στην Αγγελική Συμβουλευτική, ο σπουδαστής καλείται:

 -   να κάνει μία δεκαπεντάλεπτη ομιλία πάνω σε κάποιο από τα θέματα που αναπτύσσονται μέσα στην Ακαδημία.

 -   να αναπτύξει γραπτά το θέμα της ομιλίας του (από 3 έως 7 σελίδες) και να το παραδώσει μέσα σε ένα μήνα από την ημερομηνία της ομιλίας.

 -   να υποβάλλει 10 ηχητικά αρχεία συνεδριών αγγελικής καθοδήγησης που έκανε κατά την διάρκεια των σπουδών.

 -   να υποβάλλει τα αντίστοιχα 10 Φύλλα Συνεδριών για τις συνεδρίες που έκανε τα οποία συμπληρώνονται από το  άτομο με το  οποίο έκανε την συνεδρία ("πελάτης"). Τα Φύλλα Συνεδρίας παραδίδονται στον σπουδαστή στο τέλος του  πρώτου κύκλου, μόλις δηλαδή ολοκληρώσει το πρώτο έτος ΒΑΣΙΚΟ Ι της Αγγελικής Συμβουλευτικής.

 -   να εκπονήσει γραπτή εργασία 30 σελίδων πάνω σε θέμα που συμφωνείται με τους εκπαιδευτές, την οποία παραδίδει μέσα σε δύο μήνες από την λήξη των σπουδών.

 Η Ακαδημία εξετάζει τα υποβαλλόμενα αρχεία και απαντά εντός δύο μηνών από την ημέρα λήψης τους για την χορήγηση Πτυχίου. Η Ακαδημία για την απονομή Πτυχίου αξιολογεί όχι μόνο τις γνώσεις που έχει αποκομίσει ο σπουδαστής πάνω στα θέματα της ομιλίας του και την εργασία του, αλλά και την διαισθητική του ικανότητα, την ψυχική του ευαισθησία, τον τρόπο που χειρίζεται τα λόγια του και τον τρόπο που σχετίζεται με το άτομο προς το οποίο κάνει την συνεδρία, τον βαθμό εμβάθυνσης και ενσυναίσθησης και την συνολική προσέγγιση του συμβούλου στην λειτουργία του.

Σε περίπτωση άρνησης χορήγησης του Πτυχίου, η Ακαδημία δεν υποχρεούται να αιτιολογήσει την απόφασή της, παρά μόνο εάν η ίδια το κρίνει κατάλληλο. Σε αυτή την περίπτωση, υποδεικνύει στον σπουδαστή την προτεινόμενη βελτίωση και προτείνει τρόπους επίτευξής της.

Ο σπουδαστής προσδοκάται να έχει εμπιστοσύνη στην καλή προαίρεση, αγαθή κρίση και εμπειρία των εκπαιδευτών της Ακαδημίας που εξετάζουν το αίτημά του για την λήψη Πτυχίου.

Τι προσφέρει στον σπουδαστή η λήψη Πτυχίου.

Με την λήψη του Πτυχίου και την σύμφωνη γνώμη του σπουδαστή, η Ακαδημία αναρτά το όνομα, τα στοιχεία επικοινωνίας, την ιστοστελίδα ή την σελίδα facebook του στην ιστοσελίδα της. Μ' αυτόν τον τρόπο η Ακαδημία βεβαιώνει την αξιοπιστία, την σοβαρότητα και την ικανότητα του συμβούλου να κάνει Συνεδρίες Αγγελικής Καθοδήγησης και τον στηρίζει στο άνοιγμά του για να προσφέρει τις υπηρεσίες του προς το κοινωνικό σύνολο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Η λήψη Πιστοποιητικού Σπουδών ή Πτυχίου δεν δίνει δικαίωμα διδασκαλίας των διημέρων της Αγγελικής Συμβουλευτικής, η οποία αποτελεί πνευματικό δικαίωμα, κατοχυρωμένο, της Ακαδημίας. Οι σπουδαστές παροτρύνονται να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις που αποκόμισαν από τις σπουδές τους αξιοποιώντας τις με τον δικό τους δημιουργικό και προσωπικό τρόπο.

Όσοι ενδιαφέρονται να διδάξουν την Αγγελική Συμβουλευτική πρέπει να πάρουν Επίσημη Άδεια από την Ακαδημία που βεβαιώνει ότι είναι νόμιμοι Αναγνωρισμένοι Συνεργάτες - Δάσκαλοι και να έχουν την Επίσημη Αναγνώριση αναρτημένη σε εμφανές σημείο της σχολής τους.

 ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ:

Ο κύκλος Βασικής Διδασκαλίας αποτελείται από δέκα διήμερα. Ο κύκλος Ανώτερης Διδασκαλίας από έντεκα ενότητες.

ΩΡΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ:  9.30 - 16.00, Σάββατο και Κυριακή.

ΕΓΓΡΑΦΗ & ΔΙΔΑΚΤΡΑ

Ηράκλειο, Αθήνα & Θεσσαλονίκη:   Η εγγραφή είναι 50 €.

Τα δίδακτρα για τον κύκλο Βασικής Διδασκαλίας  είναι 1.200 € και καταβάλλονται σε πέντε (5) δόσεις των 240€ (Μάρτιο, Μάϊο, Ιούλιο, Σεπτέμβριο, Νοέμβριο).

Τα δίδακτρα τον κύκλο Ανώτερης Διδασκαλίας είναι 1.320 € και καταβάλλονται σε πέντε (5) δόσεις των 264€ (Ιανουάριο, Μάρτιο, Μάϊο, Ιούλιο, Σεπτέμβριο, Νοέμβριο, Ιανουάριο).

Σε περίπτωση καταβολής όλου του ποσού των διδάκτρων κατά την εγγραφή, γίνεται έκπτωση 10%. Στο ποσό δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ. 


 

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ

Οι σπουδαστές οφείλουν να βρίσκονται στον χώρο τουλάχιστον 10 λεπτά πριν την έναρξη του μαθήματος, ούτως ώστε το μάθημα να ξεκινά στην ώρα του. Μετά την έναρξη του μαθήματος, ο σπουδαστής μπορεί να μπει στην αίθουσα στο

πρώτο διάλειμμα του μαθήματος.

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η δήλωση συμμετοχής πρέπει να γίνεται το αργότερο 2 μέρες πριν το σεμινάριο, εκτός όπου ειδικά αναφέρεται η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής.

 

ΑΠΟΥΣΙΕΣ

Οι κύκλοι σπουδών στην Αγγελική Συμβουλευτική και στην Θεραπευτική Συμβουλευτική είναι ολοκληρωμένες διδακτικές ενότητες.

Ο σπουδαστής δικαιούται να κάνει μέχρι δύο απουσίες σε κάθε έτος σπουδών της Αγγελικής Συμβουλευτικής ή / και της Θεραπευτικής Συμβουλευτικής. Εάν ο σπουδαστής σημειώσει περισσότερες από δύο απουσίες και επιθυμεί να πάρει Πιστοποιητικό ή Πτυχίο σπουδών θα πρέπει να συμπληρώσει τις ελλείπουσες ενότητες παρακολουθώντας τον επόμενο κύκλο.

Ο σπουδαστής που πρόκειται να απουσιάζει σε κάποιο διήμερο οφείλει να ενημερώση την ακαδημία μέχρι την παραμονή του διημέρου (Παρασκευή) για την απουσία του.

 

ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ

Η ηχογράφηση των σπουδών δεν επιτρέπεται. Ο σπουδαστής καλείται να είναι εστιασμένος κατά την διάρκεια της διδασκαλίας και, εάν το επιθυμεί, να κρατά σημειώσεις. Η ακαδημία δεν δίνει τις ηχογραφήσεις των διημέρων στους σπουδαστές για την αναπλήρωση των διημέρων στα οποία ήταν απόντες, ούτε των δύο διημέρων που δικαιούνται να είναι απόντες κατά την διάρκεια του κάθε έτους.

 

ΔΙΔΑΚΤΡΑ

Τα δίδακτρα αποτελούν ένα συνολικά οφειλόμενο ποσό για την παρακολούθηση του κύκλου σπουδών και οφείλονται πλήρως και ανεξαρτήτως της απουσίας του σπουδαστή από κάποια ενότητα ή ενότητες.

 

Το ποσό των διδάκτρων δεν περιλαμβάνει τις έντυπες σημειώσεις ή βιβλία ή cd που η Ακαδημία παρέχει σε όποιον τα επιθυμεί. Ο σπουδαστής μπορεί να επιλέξει να κρατά τις δικές του σημειώσεις χωρίς να παίρνει τα έντυπα.

 

Οι σπουδαστές καλούνται να είναι συνεπείς με τις πληρωμές των διδάκτρων τους, όπως προσδοκούν να είναι και η Ακαδημία συνεπής στην παροχή της διδασκαλίας, του υλικού, του χώρου και των λοιπών θεμάτων. 

bottom of page