Θεραπευτικής Μάλαξης με Έλαια,

                                                                                       με την Μαρία Λαμπράκη

Η μάλαξη είναι ήδη από την αρχαιότητα  μια από τις πιο γνωστές μεθόδους της ολιστικής ιατρικής.

Σκοπός της είναι η ευόδωση της ελεύθερης και ομαλής ροής της ζωτικής ενέργειας  του δέκτη ώστε να κινητοποιηθούν οι δυνάμεις αυτοῒασης του. Ο θεραπευτής και  ο δέκτης συνδέονται σε ένα ρυθμικό “χορό” κατά τη διάρκεια της συνεδρίας. 

Διαφόρων ειδών τεχνικές,  εφαρμόζονται  κατά μήκος των ενεργειακών γραμμών που διαπερνούν το σώμα και σε συνδυασμό με πιέσεις σε σημεία βελονισμού και ρεφλεξολογίας βοηθούν ώστε να γίνει απελευθέρωση σε  συναισθηματικό, σε ενεργειακό  και σε φυσικό επίπεδο.  Επίσης βοηθούν  στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος,  την αναπνευστική και πεπτική ικανότητα, την στάση και την ελαστικότητα του σώματος, τονώνοντας τους μύες και φέρουν κινητικότητα στις κλειδώσεις, ενώ παράλληλα ανακουφίζουν από τους πόνους. Απαλύνουν την ένταση του νευρικού συστήματος και ανακουφίζουν  πονοκεφάλους. Ανακουφίζουν και βελτιώνουν γυναικολογικές δυσαρμονίες και πόνους. Ανακουφίζουν και μειώνουν το άγχος. Βοηθάνε στην αποτοξίνωση και κάθαρση του οργανισμού.

Τέλος οι τεχνικές  μάλαξης σε συνδυασμό με ειδικά επιλεγμένα αιθέρια έλαια γνωστά για την ενεργειακή τους δράση  επιταχύνουν τη θεραπευτική διαδικασία  προάγοντας μία γενικότερη κατάσταση  υγείας και ευεξίας.

Διάρκεια συνεδρίας 60 λεπτά