με Νοιάζομαι - με Φροντίζω - με Αγαπώ

  τώρα ζω και χαίρομαι την ζωή μου

Ζούμε σε μία εποχή που υπάρχει πολύ μεγάλη πληροφόρηση για το τι είμαστε, πως είναι η δομή του σώματός μας, πως οι σκέψεις και τα συναισθήματα μας επηρεάζουν την κατάσταση της υγείας μας.   Ακούμε διάφορα για την ενέργεια και τις ροές αυτής μέσα στο σώμα μας. 
Τι κάνω όμως; Τα κρατάω μόνο σαν πληροφορία ή μπαίνω στην διαδικασία να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτομαι,  που φροντίζω τα συναισθήματά μου και το σώμα μου, ώστε να έχω εξαιρετική υγεία στο σώμα, στο νου και στο πνεύμα; 
Έτσι αρχίζει η διαδρομή......
Με Νοιάζομαι: Μπαίνω σε διαδικασία να μάθω περισσότερα για την ενέργεια και τον τρόπο που ρέει ή στροβιλίζετε στο σώμα μου. Μαθαίνω για τα διάφορα ενεργειακά  συστήματα όπως τα Τσάκρα, τι είναι, πως λειτουργούν, πως είναι η ροή, πως οι σκέψεις και τα συναισθήματα μου αντανακλούν στα διάφορα όργανα που σχετίζονται....
Με Φροντίζω: Κατανοώντας  τα,  αρχίζω να παρατηρώ τις σκέψεις μου τα συναισθήματά μου,  μαθαίνω  να ελέγχω όλα αυτά - τις ροές της ενέργειας και εκπαιδεύομαι όσον αφορά την αλλαγή  της σκέψεις - πεποίθησης (παγιωμένης αντίληψης), που  δημιούργησε ένα συγκεκριμένο θέμα  και   επαναφορά του ενεργειακού συστήματος τους, στην ισορροπημένη τους λειτουργία - θεραπεία.
Με Αγαπώ: Κι όλα αυτά με οδηγούν να ανακαλύπτω και να μεταμορφώνω σιγά - σιγά τους λόγους τα ποιο βαθιά αίτια που μπλοκάρει η ενέργεια, που δεν ρέει και δεν στηρίζει τις λειτουργίες στο σώμα μου, κάτι που   έχει ως αποτέλεσμα να μην είμαι καλά, να νιώθω κουρασμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να αρρωσταίνω εύκολα κλπ. Αλλάζοντας τον τρόπο που σκέφτομαι, αλλάζουν τα συναισθήματα μου, αλλάζουν οι ροές της ενέργειας μέσα στο σώμα μου. Τώρα ζω και χαίρομαι την ζωή μου! Είμαι Υγιής!                                                                                                                                                             
 I. Καθαρίζω, Εξισορροπώ & Ενεργοποιώ τα Τσάκρα  
       τα Επτά Ενεργειακά Κέντρα Μεταμόρφωσης

Ia. Γενικά για τα Τσάκρα, που βρίσκονται, ποιος είναι ο ρόλος τους, πως λειτουργούν, λειτουργίες – δυσλειτουργίες, τι είναι  αυτό που τα  μπλοκάρει, σωματικά προβλήματα που εκδηλώνονται όταν τα τσάκρα δεν λειτουργούν σωστά καθώς και τα επίπεδα τους και τη σημασία τους. 
Ib. 1ο Τσάκρα της Βάσης, Μουλαντάρα
Ic. 2ο Τσάκρα το Ιερό, Σβαντιστάνα
Id. 3ο Τσάκρα του Ηλιακού, Μανιπούρα
Ie. 4ο Τσάκρα της Καρδιάς, Αναχάτα
If. 5ο Τσάκρα του Λαιμού, Βισούντα 
Ig. 6ο Τσάκρα το Τρίτο Μάτι, Αγκνια
Ih. 7ο Τσάκρα της Κορυφής, Σαχασράρα 

 

                                                                                                                                                                             

 II. Καθαρίζω, Επουλώνω, Ενεργοποιώ την Αύρα   

          τα Ενεργειακό μου περίβλημα 

 III. Το Μαγικό Πεντάλεπτο

            μία απλή καθημερινή φροντίδα των ενεργειακών ροών  

            για υγεία, ισορροπία, ευεξία 

Θεωρία, Προσωπικά Τέστ και πρακτικές ασκήσεις με διάφορους τρόπους Καθαρισμού, Εξισορρόπησης και Ενεργοποίησης- Επαναφόρτησης με καθαρή και Ισορροπημένη Ενέργεια για την ορθή τους λειτουργία. Νέες υγιείς σκέψεις (δηλώσεις) που αναστρέφουν κάθε πρόβλημα.
Έντυπο υλικό με πληροφορίες, Θετικές δηλώσεις και εικόνες με τις ασκήσεις!

                                                                                                                                                          Διάρκεια  4 ώρες

    2ο19  Έναρξη Νέου Κύκλου