Σαμανικός Θεραπευτικός Τροχός

" για αλλαγή και  αναγέννηση σε όλα τα επίπεδα "

Shamanic-Healing1-300x225.jpg

Τιμώ τον κόσμο των μορφών και του Πνεύματος ...

Παραδίδοντας τον εαυτό ... στον  θάνατο που δεν είναι το τέλος….

Αλλά η Αναγέννηση ... Αυτή είναι η πηγή όλων των θεραπειών ...

Η δύναμη του Σαμάνου!

Σαμανικός Θεραπευτικός Τροχός

Εισηγητής Kostas Opallon

 

Ο Σαμανικός Θεραπευτικός Τροχός, είναι ένα πανάρχαιο σύστημα θεραπείας και γνώσης .

Η διδασκαλία του πηγάζει από την παράδοση των  Κέρος, μια αρχαία φυλή Ιθαγενών που ζει στα υψίπεδα του Περού και από τους Σαμάνους της ζούγκλας του Αμαζονίου.

Το σύστημα αναπτύσσεται σταδιακά σε τέσσερα επίπεδα που ονομάζουμε κατευθύνσεις .

Τα επίπεδα αυτά συνδέονται άμεσα με τις γνωστικές λειτουργίες της ψυχής τη δομή του ανθρώπινου  εγκεφάλου τις τέσσερις βασικές οργανωτικές αρχές του σύμπαντος και τα τέσσερα στοιχεία που απαρτίζουν την δημιουργία.

Στην κατεύθυνση του Νότου και μέσα από το Αρχέτυπο του  Φιδιού , μαθαίνουμε να αναγνωρίζουμε και να απελευθερωνόμαστε από  τραύματα και καταστάσεις στη ζωή μας που δεν μας αφήνουν να εξελιχθούμε .

Δημιουργούμε τη Μesa μας, το βασικότερο εργαλείο του Σαμάνου, που περιέχει τις Ιερές Κούγιας τις πέτρες που έχουν τη δύναμη της θεραπείας.

Αποβάλουμε το παρελθόν μας όπως το φίδι αποβάλει το δέρμα του όλο σ ένα κομμάτι .

Λαμβάνουμε τέσσερις μυήσεις που θα ευαισθητοποιήσουν το πεδίο μας, θα μας προστατεύσουν όσο θα εκπαιδευόμαστε και θα δυναμώνουμε μαθαίνοντας να βαδίζουμε με ομορφιά και αρμονία στο δρόμο της ζωής μας.

Στη κατεύθυνση της Δύσης συνδεόμαστε με το Αρχέτυπο του Τζάγκουαρ και μαθαίνουμε να βαδίζουμε στο δρόμο του Ειρηνικού πολεμιστή.

Εδώ απελευθερωνόμαστε από το προσωπικό μας κάρμα, το παρελθόν μας, τις ιστορίες που λέμε οι ίδιοι στον εαυτό μας και από προγονικές καταστάσεις που μπορεί να μας βαραίνουν.

Αναγνωρίζουμε την προσωπική μας δύναμη. Μαθαίνουμε  να την κρατάμε και να τη χρησιμοποιούμε για το Καλό.

Στην κατεύθυνση του Βορρά ακολουθούμε το Ιερό Κολιμπρί και μαθαίνουμε να ακολουθούμε το ταξίδι της ψυχής μας.

Αποβάλουμε  ρόλους που δε μας εκφράζουν πια, πετώντας  τις μάσκες που χρόνια μπορεί να ενδυόμαστε  και είναι  ασφυκτικές για την ευτυχία μας και τη χαρά μας . Μαθαίνουμε το συμβολισμό του Μυθικού και συνδεόμαστε με τον προαιώνιο χώρο της Αλήθειας και της Αυθεντικότητας .

 

Η κατεύθυνση της Ανατολής και το πέταγμα του Μεγάλου Αετού Κόνδορα  είναι  το σημείο που αρχίζουμε να υπερβαίνουμε τον εαυτό μας και ανοίγουμε τους ορίζοντες μας για το υψηλότερο πέταγμα που θα μπορούσαμε να κάνουμε  ποτέ !!! Πράγματα που μόνο στη φαντασία μας  υπάρχουν , μαθαίνουμε να τα υλοποιούμε και να δημιουργούμε κόσμους!

Συνδεόμαστε  με το Μεγάλο Πνεύμα Ιντι Ται Τα και αντιλαμβανόμαστε την συνολικότητα στα πάντα.

Ο δρόμος του Σαμάνου είναι  ένα μονοπάτι που βασίζεται στο προσωπικό βίωμα και την αυτοθεραπεία!

 Λέγεται ότι παλαιότερα για να γίνει κάποιος Σαμάνος  υπήρχαν μόνο τρεις τρόποι:

  • Ο πρώτος ήταν να γεννηθεί σε οικογένεια Σαμάνων .

  • Ο δεύτερος να χτυπηθεί από κεραυνό και να επιζήσει .

  • Και ο τρίτος να αρρωστήσει θανάσιμα και το μεγάλο πνεύμα  να τον θεραπεύσει. .

Σήμερα αυτές οι μυστικές τεχνικές είναι ανοιχτές πια σε όλους, γιατί οι εποχές καλούν την αλλαγή και την αναγέννηση σε όλα τα επίπεδα .

Είναι επιτακτική ανάγκη πια να αφυπνιστούμε και να εργαστούμε για μια κοινωνία  που θα μάθει από την αρχή ... πως να μην είναι  επιθετική ...   να δέχεται την διαφορετικότητα και να ανοίγει ορίζοντες στον Ήλιο αντί να κλείνεται στον εαυτό της και στο ατομικό συμφέρον .

Προέχει η Ατομικότητα της ψυχής μας και η ψυχή όλων μας είναι από την ίδια θεϊκή ουσία .

Τα Σεμινάρια αναλυτικά

 Η Κατεύθυνση του Νότου - Το Ταξίδι  Του Ήρωα!!

Ο Ενεργειακός Θεραπευτικός Τροχός , συμβολίζει το ατομικό ταξίδι που πρέπει να κάνει ο καθένας μας, για να βρει τον αυθεντικό του εαυτό. Αυτό που πραγματικά είναι, πέραν του ονόματος του, του παρελθόντος, των σκέψεων και των συναισθημάτων του.

Είναι ο δρόμος που μας οδηγεί στις απαντήσεις των μεγάλων ερωτημάτων της ζωής.

Είναι το μυθικό ταξίδι της ζωής μας.

Μας επιτρέπει να μπούμε σε ανοιχτή συνειδητότητα.

Να δημιουργήσουμε τη δική μας πραγματικότητα!!!

Ο Ενεργειακός Θεραπευτικός Τροχός είναι μια αναζήτηση...

Το ταξίδι του ήρωα, μια περιπέτεια του νου, του σώματος και του πνεύματος. Βαδίζοντας αυτό το μονοπάτι η ψυχή σας θα βιώσει τη Μεγάλη Αλχημεία .

Ξεκινώντας πάντα από την κατεύθυνση του Νότου δουλεύουμε θέματα που σχετίζονται με το πληγωμένο κομμάτι του εαυτού μας, την παιδική μας ηλικία και τις σχέσεις μας με τους γονείς μας.

Θα αλλάξουμε τα μοτίβα που μας μπλοκάρουν συστηματικά,

θα απαλλαγούμε από δεσμευτικές αντιλήψεις και θα μετατρέψουμε τις πηγές πόνου σε πηγές δύναμης.                                               

Θα λάβουμε 4 μυήσεις:

  • του θεραπευτή,

  • της αρμονίας,

  • τις ζώνες προστασίας που αλχημίζουν τις βαριές ενέργειες και αντί να μας μολύνουν μας ενδυναμώνουν και

  • του οραματιστή που ενεργοποιεί την διόραση.        

Θα μάθουμε τις βασικές τεχνικές σαμανικών θεραπειών και πολλά άλλα..

Η Κατεύθυνση Της Δύσης - Ο Δρόμος Του Φωτεινού Πολεμιστή!!

Στην Δύση αποβάλουμε το γενετικό και καρμικό μας παρελθόν. Αποβάλουμε τις ιστορίες και τις πληγές από παρελθοντικές ζωές και τους προγόνους, όλα αυτά που πλέον δεν μας χρησιμεύουν.

Περνάμε στην ελευθερία και ονειρευόμαστε μια νέα ζωή. Δεν ζούμε πια την ζωή των προγόνων μας αλλά κληρονομούμε το σθένος και την δύναμη τους.

Θα εξορκίσουμε από το σύστημα μας τον φόβο και τον θάνατο που μας καταδιώκουν. Θα ξαναθυμηθούμε ότι δεν έχουμε εχθρούς σε αυτόν τον κόσμο και για αυτό δεν χρειάζεται να είμαστε σε συνεχή επιφυλακή και ανταγωνισμό. Μαθαίνουμε να ζούμε ειρηνικά όταν πλέον δεν έχουμε τον φόβο για το άγνωστο, την ψευδαίσθηση του θανάτου. Όταν δεν μας διεκδικεί ο θάνατος, μας διεκδικεί η ζωή... Μέσα από τα κέντρα αντίληψης θα δουλέψουμε με τις σκιές, τους φόβους, τις προγονικές και καρμικές καταβολές μας... θα εξασκηθούμε σε τεχνικές υγρών και στερεών εξαγωγών.. θα μάθουμε πώς να ανακτούμε την δύναμη μας και να μην εγκλωβιζόμαστε στο τρίγωνο αποδυνάμωσης.. θα κάνουμε μίνι τελετουργικά θανάτου για να χαλαρώσουμε το ενεργειακό μας πεδίο από βαριές ενέργειες... θα απελευθερωθούμε από τα μοτίβα και τις ενέργειες των προγόνων και με όλα όσα μας κρατούν.. θα κάνουμε τεχνικές καθαρισμού και συντονισμού των ενεργειακών μας κέντρων... θα πάρετε την μύηση της Γενεαλογίας Pambamesayocs και πολλά άλλα...

 

Η Κατεύθυνση Του Βορρά -  Ο Δρόμος Του Οραματιστή!!

Στον Βορρά γινόμαστε ο οραματιστής όπου μπορούμε να δούμε πέρα από το εγώ και τον κατώτερο νου μας. Σταματάμε να ταυτιζόμαστε με τις σκέψεις μας και βγαίνουμε από τις ψευδαισθήσεις. Στον Βορρά αναδυόμαστε στο μυθικό επίπεδο της συνειδητότητας από όπου έχουμε πρόσβαση στο μεγάλο κενό. Μαθαίνουμε να βλέπουμε και να πλοηγούμαστε στα σαμάνικα επίπεδα της μη συνηθισμένης πραγματικότητας. Μαθαίνουμε να ταξιδεύουμε μέσα στον χρόνο και να κάνουμε αλλαγές σε αυτό που θεωρούμε παρελθόν, έτσι ώστε να επηρεάσουμε το παρόν. Αποδεσμευόμαστε από τις επιθυμίες του εγώ και εμπνεόμαστε από το όραμα της ψυχής. Ανακτούμε τα κομμάτια της ψυχής μας που είχαμε χάσει μέσω τραυματικών εμπειριών και πλέον αναπτυσσόμαστε μέσα από την αυθεντικότητα μας και επανασυνδεόμαστε με την ψυχή μας.

Αναγνωρίζουμε ότι η ζωή μας είναι μια αντανάκλαση των οραμάτων μας, των ονείρων μας. Έτσι σταματάμε πλέον να προσπαθούμε να αλλάξουμε την ζωή μας από έξω και αλλάζουμε τα όνειρα μας. Οραματιζόμαστε το μυθικό ταξίδι της ψυχής μας στον κύκλο των ενσαρκώσεων και πετάμε ελεύθεροι και χαρούμενοι.

Θα λάβετε την μύηση των αρχαίων προγόνων ALTO MESAYOKS που έχουν βγει έξω από τον χρόνο αλλά είναι κοντά μας και μας συντροφεύουν όταν τους το ζητάμε.

Θα συνδεθούμε με την δύναμη των ιερών βουνών και της φωτιάς.

 

Η Κατεύθυνση Της Ανατολής - Ο Δρόμος Του Σοφού!!

Η Ανατολή σχετίζεται με την υπέρβαση. Υπερβαίνουμε το εγώ μας, την αίσθηση ότι είμαστε ένα άτομο, ακόμη και την αίσθηση ότι είμαστε μια ξεχωριστή ψυχή. Στην Ανατολή επαναταυτιζόμαστε με τα πάντα, το μεγάλο πεδίο της ενότητας από όπου προερχόμαστε. Ταυτοποιούμαστε πάλι με την δημιουργική δύναμη.

Στην Ανατολή σταματάμε να ψάχνουμε για την αλήθεια γιατί αντιλαμβανόμαστε ότι εμείς την δημιουργούμε. Είμαστε οι δημιουργοί της αλήθειας και αναλαμβάνουμε την πλήρη ευθύνη της δημιουργίας.

Μαθαίνουμε να πραγματοποιούμε την πνευματική πτήση της ψυχής και να πλοηγούμαστε στον αόρατο κόσμο του πνεύματος. Έτσι θα μπορούμε να βοηθάμε ανθρώπους να πεθαίνουν συνειδητά και συμφιλιωμένοι με την ζωή που έζησαν ή δεν έζησαν πάνω στην γη.

Επίσης αποβάλουμε τα τελευταία εμπόδια που μας εμποδίζουν στο πεπρωμένο μας, αφηνόμαστε στο ταξίδι της ψυχής μας και το εκφράζουμε πλήρως στον υλικό κόσμο. Έτσι βοηθάμε να πραγματοποιηθεί η υπέρβαση πάνω στην γη. Η προσωπική μας ζωή μπαίνει πλέον στην υπηρεσία της συλλογικής ζωής καθώς έχουμε βιώσει την ολότητα και γνωρίζουμε πλέον ότι ο διαχωρισμός είναι μια ψευδαίσθηση. Αρχίζουμε να ζούμε ως ένας φύλακας της Γης, εκπληρώνοντας τον ρόλο μας στην μεγάλη αλλαγή. Θα λάβουμε την μύηση της γενεαλογίας CURRAK AQULLIAK ..

Ακολουθεί το  

Beyond The East (Πέρα από την Ανατολή)

Ένα  σεμινάριο που έχει να κάνει με τον κάθετο άξονα.. το κέντρο μας και το στοιχείο του Αιθέρα.. η διδασκαλία πως να μεταδίδουμε τις μυήσεις του Munai ki, το Tame Lines (βαδίζοντας στις γραμμές του χρόνου όπου καθαρίζουμε και θεραπεύουμε πράγματα που έχουν συμβεί και που θα συμβούν στο μέλλον στην παρούσα στιγμή, και άλλα πολλά.. Αν σε ενδιαφέρει το περιεχόμενο θα είναι χαρά μου να εμβαθύνουμε σε αυτή την πραγματικά μοναδική γνώση που επίσης ταυτίζεται και με την γνώση των προγόνων μας..

Λίγα λόγια τον εισηγητή

Ο Κωνσταντίνος είναι Σαμάνος Ενεργειακός Θεραπευτής και Master Reiki της μεθόδου Mikao Ousoui. Διδάσκει μυητικά  συνδέοντας την Ελληνική Φιλοσοφία και την Αρχαία Ελληνική  Θεουργική Παράδοση, με τη Σαμανική σοφία.

Έχει διδάξει πολλές φορές το Θεραπευτικό Τροχό και έχει εκπαιδεύσει και μυήσει αρκετά άτομα στο Σαμανικό μονοπάτι.

Κατά ιδιαίτερο τρόπο συνδέει την Αρχαία Ελληνική γνώση με τη παράδοση των Σαμάνων .

Εκπαιδεύτηκε στη χώρα μας, αλλά κατά κύριο λόγο η εμπειρία του προέρχεται από τη μακρόχρονη παραμονή και μαθητεία στις αυτόχθονες φυλές των Κέρος, των  Σιμπίμπο και των Σουάρ.

Αν νιώθεις το κάλεσμα των Σαμάνων θεραπευτών στην καρδιά σου ...

Αν τα τύμπανα της αλλαγής που χρόνια περιμένεις αρχίζουν να ηχούν ...

Σε περιμένουμε  ✨✨✨✨✨✨✨✨

Περισσότερα σχετικά με το σεμινάριο στα τηλ: 2810 528691 & 6956 203 122

& στο E-mail anoigmata.zois@gmail.com

Πρόγραμμα Νέου Κύκλου Σεμιναρίων στην Κρήτη

1ο 3ήμερο Σεμινάριο

Η Κατεύθυνση του Νότου - Το Ταξίδι  Του Ήρωα!!

Διάρκεια Σεμιναρίου 3 ημέρες. Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή.

Ξεκινάμε τον Οκτώβριο  Παρασκευή  16, στις 9:00 το πρωί. Παρέχεται τροφή & διαμονή.

Αριθμός θέσεων περιορισμένος. Απαραίτητες δηλώσεις Συμμετοχής

2ο 3ήμερο Σεμινάριο

Η Κατεύθυνση Της Δύσης - Ο Δρόμος Του Φωτεινού Πολεμιστή!!

Διάρκεια Σεμιναρίου 3 ημέρες. Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή.

Θα προγραμματιστεί για  

3ο 3ήμερο Σεμινάριο

Η Κατεύθυνση Του Βορρά -  Ο Δρόμος Του Οραματιστή!!

Διάρκεια Σεμιναρίου 3 ημέρες. Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή.

Θα προγραμματιστεί για

4ο 3ήμερο Σεμινάριο

Η Κατεύθυνση Της Ανατολής - Ο Δρόμος Του Σοφού!!

Διάρκεια Σεμιναρίου 3 ημέρες. Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή.

Θα προγραμματιστεί για

5ο 3ήμερο Σεμινάριο

Beyond The East (Πέρα από την Ανατολή)

Διάρκεια Σεμιναρίου 3 ημέρες. Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή.

Θα προγραμματιστεί για