Νέα Ανοίγματα,

σε Νέες Συνεργασίες από τον Μάρτιο

Δημήτρης Παπαγεωργίου & Isis Therapy Center

isis_theraph_logo_02.png
dimitris papageorgiou_edited.jpg

 Thai Massage

Γνωριμία με το Thai Massage

Μέσα από ένα μικρό σεμινάριο 4 ωρών  θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε  βασικές κινήσεις του ταυλανδέζικου μασάζ και μέσα από αυτές να γνωρίσουμε καλύτερα το σώμα μας.

Στο σεμινάριο θα δουλέψουμε σε ζευγάρια και θα μάθουμε πώς να χρησιμοποιούμε το βάρος του σώματος μας σε κινήσεις, πιέσεις και ήπιες διατάσεις της ύπτιας και πρηνής θέσης.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να μάθουμε να ανακουφίζουμε με αποτελεσματικό τρόπο πόνους και εντάσεις κούρασης των αγαπημένων μας προσώπων.

Η εκμάθηση προορίζεται μόνο για προσωπική χρήση και δεν αποτελεί επαγγελματική θεραπευτική εκπαίδευση.

Μπορούν να το παρακολουθήσουν άτομα όλων των ηλικιών. Δεν έχει δυσκολίες αρκεί κάποιος να μπορεί να κινηθεί στο πάτωμα.

Ξαπλώνουμε σε στρωματάκια, φορώντας ρούχα άνετα και δεν χρησιμοποιείται λάδι στη διαδιακασία.

Ελάτε με έναν φίλο, φίλη, σύντροφο ή το παιδί σας και βιώστε την χαρά της προσφοράς ο ένας στον άλλον. Τα αποτελέσματα στη σχέση με το ζευγάρι σας και με τον εαυτό σας  θα είναι εμφανή από την πρώτη στιγμή.

Μια καταπληκτική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.

 

Τιμή κατ΄ άτομο 20 ευρώ.

Για 2 άτομα που θα δουλέψουν μαζί 30 ευρώ.  

Εισηγητής σεμιναρίου: Παπαγεωργίου Δημήτριος Holistic Therapist

Ο Δημήτρης ασχολείται με τις εναλλακτικές θεραπείες από το 1998 και εξασκεί το Thai massageαπό το 2006. Εργάζεται θεραπευτικά με ασθενείς και εκπαιδεύει θεραπευτές  σε εναλλακτικές  μεθόδους.

Το thai massage αποτελεί για αυτόν ένα βασικό εργαλείο υγείας και δίνει μεγάλη σημασία στη σωστή του χρήση καθώς το ανθρώπινο σώμα απαιτεί κυρίως αγάπη και ουσιαστική επαφή μαζί του για να φέρει στην επιφάνεια την αυτοίαση.

Στα μικρά αυτά σεμινάρια, φέρνει σ’ επαφή τους συμμετέχοντες με το σώμα τους και με το σώμα του συμμαθητή τους. Οι σχέσεις ενδυναμώνονται με αγάπη και με ουσιαστικούς δεσμούς φροντίδας.

 

Τεχνικές Χαλάρωσης "Εσωτερικό Ταξίδι"

Isis 2.jpg

Βιωματικό Εργαστήρι

Όλοι μας, κατά καιρούς , νιώθουμε μια ανεξήγητη κόπωση , μια ατονία και έλλειψη ενέργειας. Η διαρκής ένταση της καθημερινότητας συσσωρεύεται αθροιστικά στο σώμα μας αλλοιώνοντας τον τρόπο μέσα από τον οποίο ζούμε, αντιλαμβανόμαστε και χαιρόμαστε την ίδια την ζωή. 

Πολλά προβλήματα της καθημερινότητας, όπως πόνοι, εκνευρισμοί, ασυναίσθητες κινήσεις, νοητική σύγχυση, υπερβολική ευαισθησία, κακός ύπνος, κακός μεταβολισμός, πονοκέφαλοι, πόνοι που μετακινούνται συνεχώς και πολλά άλλα, συνδέονται με ένταση που δεν μπορούμε να διαχειριστούμε και την κατευθύνουμε τελικά προς το φυσικό μας σώμα.

Το σεμινάριο αφορά όλους μας σε οποιασδήποτε ηλικία κι αν είμαστε.

 

Τι Αποκομίζουμε από το Εργαστήριο:

 • Βοηθάει να νιώσουμε καλά με το σώμα μας

 • Θεραπεύει την εσωτερική ανησυχία

 • Μας δίνει την απαραίτητη ενέργεια για να ανταπεξέλθουμε στην καθημερινότητά μας

 • Στοχεύει και ξεμπλοκάρει τα σημεία έντασης που έχει κάθε άνθρωπος.

 • Μαθαίνουμε και κατανοούμε την σημασία της συνειδητής χαλάρωσης μέσω ασκήσεων διαλογισμού αφού καταφέρουμε να καταλαγιάσουμε την ένταση.

 

Το Εργαστήριο αποτελείτε από:

 • Μια σειρά κινήσεων και αυτοπαρατήρησης για όλο το σώμα που εκτελεί κάποιος μόνος του, με καθοδήγηση, από το τριχωτό της κεφαλής μέχρι τα ακροδάχτυλα των ποδιών του.

 • Οι ασκήσεις γίνονται σε καρέκλα ή σ’ ένα μαξιλάρι.

 • Θα κάνουμε διατάσεις σε μύες που δεν γυμνάζονται εύκολα από μόνοι τους και επιπλέον απελευθερώνουν ψυχική ένταση συσσωρευμένη μέσα στο σώμα μας.

 • Οι ασκήσεις, αφού ολοκληρωθεί το εργαστήριο, θα μπορεί ο συμμετέχων επιλέγοντας κάποια ομάδα βάση των δικών του αναγκών, με μία πρακτική 5’-10’ ημερησίως να δει ουσιαστικά θεραπευτικά οφέλη.

 • Άμεσα προκαλούν χαλάρωση των αντίστοιχων περιοχών και απαλλαγή από πολλά καθημερινά προβλήματα που περιορίζουν την ζωτικότητα μας.

 • Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με ένα διαλογιστικό εσωτερικό ταξίδι στο σώμα, βιώνοντας έτσι την πραγματική φύση του διαλογισμού.

 • Όλες οι ασκήσεις μπορεί κάποιος να τις επαναλάβει μόνος του για αυτοθεραπεία, που είναι και  ο βασικός σκοπός του Εργαστηρίου. 

Οι συναντήσεις της ομάδας θα πραγματοποιούνται, Πέμπτη, 19:00-21:00 και ο κύκλος θα ολοκληρωθεί σε 4 συναντήσεις.

Ξεκινάμε την Πέμπτη 14 Μαρτίου

Παρουσίαση και Δωρεάν Ομιλία με θέμα: “Εσωτερικό Ταξίδι” στις 18:30-19:00

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει το 1ο μέρος του Εργαστηρίου με τις Τεχνικές Χαλάρωσης

 

Εισηγητής εργαστηρίου:

Δημήτρης Παπαγεωργίου

Holistic Therapist TCΜ

HR Manager

Ενεργειακή Ολιστική Θεραπεία

Isis1_edited.jpg

Η Ενεργειακή Συνεδρία είναι μία Ολιστική Θεραπεία

Ο άνθρωπος είναι ένα ψυχικό ον.

Τα συναισθήματα, οι σκέψεις, οι απόψεις, ολόκληρη η ψυχική μας ζωή αντανακλάται στο φυσικό σώμα.

Η βιοενεργειακή θεραπεία είναι μία προσέγγιση αυτής της πιο αιθέριας πλευράς του ανθρώπου. Κάθε διαταραχή είναι αποτέλεσμα μιας μεταβολής της αύρας μας.

Σε μία συνεδρία στόχος είναι η αποκατάσταση της ροής της ενέργειας μας η οποία εμποδίζεται από συσσωρεύσεις συναισθημάτων και νοητικών εντάσεων.

Η εργασία γίνεται τόσο στο σώμα όσο και στην αύρα και στα ενεργειακά κέντρα.

Σε μία θεραπευτική συνεδρία ο Δημήτρης Παπαγεωργίου, εργάζεται με το σώμα, με πιέσεις, μαλάξεις, διατάσεις βοηθώντας το να αποδεσμευτεί από εντάσεις. Ταυτόχρονα όμως εργάζεται με την εσωτερική ενέργεια, αναγνωρίζοντας της και βοηθώντας την ομαλή ροή της.

Μέσα από τα τσάκρα η θεραπεία γίνεται ακόμη πιο βαθιά.

Έτσι μία ενεργειακή συνεδρία δεν είναι περιορισμένη μόνο σε νοητικές αλλαγές αλλά στα ουσιαστικά θέματα υγείας που αντιμετωπίζουμε μέσα στην καθημερινότητα και μας δυσκολεύουν.

 

Το αποτέλεσμα είναι να νοιώσουμε άμεσα απαλλαγμένοι από βάρη και ενοχλητικές αισθήσεις.

Το σώμα τότε, εκδηλώνει τις δυνάμεις αυτοθεραπείας του και εκεί ξεκινά η πραγματική ίαση.

Τι είναι ένας Ενεργειακός θεραπευτής

Από την αρχαιότητα υπήρχαν χαρισματικοί άνθρωποι που μπορούσαν να αναγνωρίσουν και να θεραπεύσουν τον πόνο, τις ασθένειες και πολλά ψυχικά θέματα, μέσα από το απλό άγγιγμα των χεριών τους.

Σήμερα, οι άνθρωποι αυτοί ονομάζονται βιοθεραπευτές, ενεργειακοί θεραπευτές, πνευματικοί θεραπευτές.

 Ένας ενεργειακός θεραπευτής μπορεί να επιδράσει ποικιλοτρόπως στη ζωή μας ευεργετικά. 

Τα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν ανήκουν σε διαφορετικά επίπεδα, σε διαφορετικά σώματα.

Το έργο ενός τέτοιου θεραπευτή είναι δύσκολο τις περισσότερες φορές. 

Πρώτο μέλημα είναι να εντοπιστεί η διαταραχή και έπειτα να ξεκινήσει η προσπάθεια θεραπείας. 

 Η πλειονότητα πιστεύει πως απλά χρειάζεται να γίνει μια συνεδρία χαλάρωσης και όλα θεραπεύονται. 

Αυτό δεν ισχύει. Ισχύει για κάποια προβλήματα.

Στα υπόλοιπα ο θεραπευτής πρέπει με την ενεργειακή του ικανότητα να εντοπίσει το πνευματικό σώμα που πάσχει. Από εκεί πρέπει να αντιληφθεί και ν΄ αντιμετωπίσει το μπλοκάρισμα. Μέσα από την αγάπη, την δύναμη και την ικανότητα του, θα φανερώσει στο συνειδητό του ατόμου, το βασικό αίτιο του μπλοκαρίσματος. Θα αποκαταστήσει την ροή της ενέργειας. Είναι μια διαδικασία που κάποιες φορές μοιάζει με μια πρωτόγονη εγχείρηση. Καλείται ο θεραπευτής αν έχει πραγματικά το δώρο, να ξεριζώσει με τα ίδια του τα χέρια το πρόβλημα, ακόμη και αν βρίσκεται στο φυσικό επίπεδο.

Μια αίσθηση ελαφρότητας, ανακούφισης, ελπίδας και εσωτερικού φωτός έρχεται τότε στην επιφάνεια. 

Η αλλαγή έχει ξεκινήσει και η θεραπεία βρίσκει τον δρόμο της.

Τώρα και στο Ηράκλειο της Κρήτης,  ο Δημήτρης Παπαγεωργίου θα είναι κοντά μας, δύο Τρίτες το μήνα, με Ενεργειακές Ολιστικές Θεραπείες

Ξεκινάμε την  Τρίτη 12 Μαρτίου

Για να κλείσετε ραντεβού επικοινωνήστε στα τηλ: 2810 528691, 6956203122 & 6972 321207…​

Δημήτρης Παπαγεωργίου

Holistic Therapist TCΜ

HR Manager

dimitris papageorgiou_edited.jpg

Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Παπαγεωργίου

Από πολύ νέος ασχολείται επαγγελματικά με τις εναλλακτικές θεραπείες και από το 1998 δημιούργησε και διατηρεί τον πολυχώρο εναλλακτικών θεραπειών ISIS THERAPY, στη Θεσσαλονίκη .

Έχει εκπαιδευθεί σε αρκετές θεραπευτικές μεθόδους όπως ενεργειακή θεραπεία, βελονισμό, κινησιοθεραπεία, ομοιοπαθητική, ανθοϊάματα, αρωματοθεραπεία, γεμμοθεραπεία, βιοθεραπεία, αποκατάσταση αιθερικών σωμάτων, thai massage, βεντουζοθεραπεία, γενεόγραμμα και οικογενειακό γλυπτό, συνθέτοντας αρμονικά μια ολιστική προσέγγιση απέναντι στον κάθε άνθρωπο.

Από όλα τα θεραπευτικά μονοπάτια που εκπαιδεύτηκε, το πιο οικείο και αποτελεσματικό για αυτόν είναι αυτό που αφορά την ίδια την ενέργεια του ανθρώπου.

Έτσι εξασκεί πλέον αποκλειστικά την ενεργειακή θεραπευτική μέσω των τσάκρα και των αιθερικών σωμάτων αξιοποιώντας την σοφία της Ινδικής παράδοσης, της Κινεζικής Ιατρικής και της εσωτερικής του αντίληψης και καθοδήγησης.

Self-Realization Fellowship (SRF),  EURO-TCM, World Federation of Chinese Medicine Societies

Διδάσκει διαλογισμό και τεχνικές χαλάρωσης σε ομάδες από το 2001.

Διδάσκει επίσης πρωτοποριακές μεθόδους αυτοθεραπείας μέσω κρυστάλλων, μαντάλων  και τεχνικών χαλάρωσης. μύθων και βιωματικών ασκήσεων.

Συντονίζει ομάδες αυτογνωσίας και πνευματικής αναζήτησης.

Συμμετέχει και συντονίζει επίσης εσωτερικές ομάδες πνευματικής δράσης με ουσιαστικό ενεργό ρόλο στα δρώμενα του πλανήτη από το 1996.

Εργάζεται με ομάδες υποστήριξης καρκινοπαθών, πριν και μετά την θεραπεία, μέσω τεχνικών χαλάρωσης και θετικών οραματισμών.

Κάνει σεμινάρια και ετήσιους κύκλους εβδομαδιαίων συναντήσεων σε διάφορα θέματα όπως Μικροκοσμική Τροχιά, Εσωτερικό Χαμόγελο, Αναδρομές Προηγούμενων Ζωών, Θεραπευτική, I Ching, Εσωτερική αντίληψη, Αφύπνιση στη Μαθητεία, Τεχνικές καθαρισμού αύρας, Εναρμόνιση εσωτερικής ενέργειας, Ενορατική αντίληψη των Κοσμογονικών Μύθων κλπ.

Είναι μελετητής των αρχαίων μυστηρίων, των μύθων και της αγίας γραφής, δένοντας αρμονικά την αρχαία σοφία με τη νέα εποχή.

Στις συναντήσεις των ομάδων του, γίνεται μελέτη των ενεργειακών κέντρων, των αιθερικών σωμάτων και των μεθόδων αφύπνισης των. Μεταδίδει την ικανότητα να έρχονται οι μαθητές του σε επαφή με τα ενεργειακά τους σώματα και να τα αντιλαμβάνονται. Να έρχονται σε επαφή με την εσώτερη τους πλευρά και να αναγνωρίζουν τις πραγματικές ανάγκες της.

Επίσεις,

Eκπαιδεύει θεραπευτές τεχνικών χαλάρωσης, βιοθεραπείας και thai massage.

Είναι εκπαιδευτής σε διάφορα προγράμματα Ευρωπαϊκών φορέων και σε Erasmus+, με αντικείμενο τον ρόλο των τεχνικών χαλάρωσης και  του διαλογισμού στην προσωπική ανάπτυξη και την κοινωνική ενσυναίσθηση.

Έχει συνδράμει σημαντικά στο έργο εθελοντικών οργανισμών ως συνεργάτης, σύμβουλος και εκπαιδευτής σε θέματα ενδυνάμωσης νέων και ενασχόλησης τους σε κοινωνικές πρωτοβουλίες.

Συμβουλετικά συνεργάζεται με εταιρίες και επιχειρήσεις σε θέματα διαχείρισης σχέσεων και αντιμετώπισης προβλημάτων.

Οργανώνει βιωματικές εκδρομές και ταξίδια σε πνευματικούς προορισμούς της Ελλάδας εδώ και 20 χρόνια. Μέσα από τις εσωτερικές προσεγγίσεις τόπων, μύθων και αυτογνωσίας, δημιουργεί μία νέα ματιά στα εναλλακτικά ταξίδια. Την ματιά της μύησης μέσα από εκδρομές εμπειρίας.

Πραγματοποιεί συχνά σεμινάρια στην Θεσσαλονίκη, Αθήνα και άλλες πόλεις στην Ελλάδα, καθώς και στη Κύπρο.

Πιστεύει πως η δύναμη του διαλογισμού, η πνευματική εκπαίδευση και το Όραμα για έναν καλύτερο κόσμο, αποτελεί ουσιαστικό πεδίο δράσης και διαμόρφωσης,  παρακινώντας πολλούς ανθρώπους να συμμετάσχουν σε αυτήν την αλλαγή