''Ξεκαθαρίζοντας το Παρελθόν"         
 Η Γονική μας Καταγωγή και τα Θέατρα Ελέγχου

      Ένα Πρακτικό Εργαστήρι με πολλά προσωπικά οφέλη! 

Κάνε σήμερα ένα Δώρο στον εαυτό σου!

Ένα πρακτικό εργαστήριο που θα βοηθήσει τον καθένα προσωπικά μέσα από εργασίες να καταλάβει πολλά από αυτά που συμβαίνουν στην ζωή του από που προέρχονται και έτσι θα μπορέσει να κάνει τις "Αλλαγές" - "Εσωτερικές Μεταστροφές" και επιτέλους να ζήσει  με Χαρά, Αρμονία, Ισορροπία, Ελευθερία, Αφθονία, Ευημερία  & Χάρη την Ζωή του!  Αυτό είναι Επιτυχία και Ευτυχία!!!                                                                                                                                                                                                                                      

Θέματα με τα οποία θα δουλέψουμε:

Θα πάμε  πίσω στο Παρελθόν,  κάνοντας  ανασκόπηση ώστε να δούμε την πνευματική καταγωγή που κληρονομούμε από την ζωή και των δυο γονιών μας.  
Θα δούμε  τα γεγονότα &  τις συνθήκες από τα πρώτα παιδικά μας χρόνια μέχρι σήμερα.

Θα μελετήσουμε τις κατηγορίες των Θεάτρων Ελέγχου & που Βασίζονται.
Ποιο ή ποια είναι τα Θέατρα Ελέγχου που παίζουμε και γιατί;  Πως & σε τι μας εμποδίζουν;
Πως μπορούμε βγούμε, να τα μετασχηματίσουμε. 

Θα τα αναλύσουμε  και θα τα κατονομάσουμε .

Θα ανακαλύψουμε όλα αυτά που μας διδάσκουν.

Μία από τις Επιγνώσεις στην Ουράνια Προφητεία μας οδηγεί να κατανοήσουμε ότι ο καθένας μας αποτελεί το επόμενο βήμα στην εξέλιξη πάνω στη “γενεαλογική γραμμή” που δημιουργήθηκε από τους δυο γονείς μας. Μπορούμε να βρούμε τον ανώτερο σκοπό μας πάνω στη γη, αν αναγνωρίσουμε τι κατάφεραν οι γονείς μας και σε ποιο σημείο σταμάτησαν. Αν εναρμονίσουμε αυτά που μας έδωσαν με τα προβλήματα που άφησαν σε μας για να επιλύσουμε. Έτσι θα αποκτήσουμε μια καθαρή εικόνα τού ποιοι είμαστε και ποιος είναι ο σκοπός μας.

Γιατί δεν νιώθουμε εκπληρωμένοι και ολοκληρωμένοι;  Γιατί παρεμβαίνουμε και παρεμποδίζουμε την εξέλιξή μας, επειδή κολλάμε σε μια προσπάθεια ελέγχου της ενέργειας με μια διαδικασία που ονομάζεται θέατρο ελέγχου. Σταματάμε κυριολεκτικά την πρόοδο του πεπρωμένου μας χρησιμοποιώντας ένα επαναλαμβανόμενο παιδικό πρότυπο ελέγχου, αντί να επιτρέψουμε στη συγχρονικότητα να μας κινήσει προς τα εμπρός.

Γενικά, υπάρχουν δύο επιθετικοί και δύο παθητικοί τρόποι ελέγχου της ενέργειας, τους οποίους μαθαίνουμε στην παιδική ηλικία. Εντοπίζοντας το συγκεκριμένο θέατρο ελέγχου που χρησιμοποιούμε, αρχίζουμε να απελευθερωνόμαστε από αυτή την περιοριστική συμπεριφορά. Από τη στιγμή που θα αντιληφθούμε πώς σταματάμε τη ροή της ενέργειας που θα μας ανέβαζε στον ανώτερο σκοπό μας, αρχίζουμε να γνωρίζουμε τον αληθινό μας εαυτό.