Επούλωση, Ενεργοποίηση & Πλέξη της Αύρας & Κέλτικη Πλέξη

   

 Τι είναι η Αύρα, η Κέλτικη Πλέξη, το Βασικό Πλέγμα;  

Πως Επουλώνουμε, Ενεργοποιούμε και Πλέκουμε την Αύρα;

Η αύρα είναι ένα σύνολο ηλεκτρομαγνητικών μορφών ενέργειας που περιβάλλει το φυσικό σώμα και θεωρείται η έδρα της ζωτικής μας δύναμης. Είναι μια σφαίρα με πολλά επίπεδα που ακτινοβολεί από το σώμα και αλληλοεπιδρά με την ατμόσφαιρα της Γης, καθώς και μια ενέργεια προστασίας που φιλτράρει τις ενέργειες που ερχόμαστε σε επαφή και τραβάει κάποιες ενέργειες που χρειαζόμαστε.

Η Κέλτικη Πλέξη, είναι ένα ενεργειακό σύστημα το οποίο δένει όλα τα άλλα ενεργειακά συστήματα και δημιουργεί ένα συντονισμό μεταξύ τους. Με την άσκηση της Κέλτικης Πλέξης όλα τα συστήματα σχηματίζουν ένα δίκτυο το οποίο τους επιτρέπει να επικοινωνούν και οι πληροφορίες να πηγαίνουν όπου χρειάζεται γρήγορα και εύκολα. 

Το Βασικό Πλέγμα προσφέρει τις Βάσεις. Όπως όταν είμαστε όρθιοι και το πρώτο τσάκρα είναι η βάση για τα ενεργειακά μας κέντρα, όταν είμαστε ξαπλωμένοι, είναι το Βασικό Πλέγμα.

Όπως καταλαβαίνουμε είναι πολύ σημαντικό σε τακτά χρονικά διαστήματα να ελέγχουμε την Αύρα,  να επουλώνουμε τις τρύπες που έχουν δημιουργηθεί, να της κάνουμε μασάζ και να την ενεργοποιούμε. στην συνέχεια την πλέκουμε, και φέρουμε το Βασικό Πλέγμα σε ισορροπία.

 

Διάρκεια Συνεδρίας: 60 λεπτά